Sa stii ca mama te iubeste oricum, oriunde, oricand… Cititi gandurile pline de emotie pe care o femeie le-a scris pentru viitorul sau copil.

Si cand in cele din urma iti vei gasi destinatia, cand in cele din urma te vei gasi pe tine, poti da drumul mainii mele. Si, draga mea, nu o sa ma simt jignita. Cum as putea vreodata? Poti da drumul mainii mele daca vrei sa vezi lumea si tot ce are sa iti ofere. Poti sa ii dai drumul daca vrei sa simti lucruri pe care nu le-ai mai simtit inainte. Si sa stii ca poti veni inapoi si ma poti lua din nou de mana. Mana mea nu va inceta niciodata sa te astepte.

Foto: irin-k /Shutterstock

Scumpa mea, daca nu vei intelege de ce pleaca in ciuda faptului ca tu ai dat tot ce ai avut mai bun vreodata, daca iti pare greu sa respiri, daca lacrimile sunt toate cuvintele pe care nu le poti rosti si ochii iti sunt inrositi in fiecare noapte de plans, o sa te strang la piept. Nu iti promit sa iau cu mana toata durerea, desi mi-as dori sa pot. Mi-as dori cu adevarat sa pot. Dar te pot imbratisa atat de strans astfel incat toate toate bucatile tale rupte sa se lipeasca laolalta. Pot sa merg multi kilometri cu tine si sa conduc distante lungi cu tine pana cand vei simti ca ai vazut toate luminile si fiecare masina din acest oras si sa realizezi ca pe lumea asta exista mult mai mult decat persoana care ti-a frant inima, mult mai mult decat persoana care te-a parasit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Daca crezi ca ti-ai pierdut toate bucatile din sufletul tau si ai dat prea mult oamenilor care nu au dat niciodata inapoi, poate ca acum nu am nimic, dar voi avea. Si intr-o bataie a inimii iti voi da totul tie. Daca te simti incompleta, deprivata de ceva pe care nu il poti gasi si cauti ceva care sa iti umple golul, vreau sa iti amintesc, draga mea, ca nu esti un spatiu care sa fie umplut. Nu esti un auditoriu gol in care ei sa se poata ascunde. Nu esti un palat de secrete pe care ei sa il vandalizeze. Draga mea, lasa-ma sa iti amintesc ca nu esti fiecare persoana cu care ai fost si fiecare secret pe care l-ai inspirat si expirat. Nu esti nici cele care, poate, uneori te-au sufocat. Tu esti tu si mereu va fi astfel fiindca in ciuda a tot, inima si sufletul tau nu isi schimba forma ca sa se potriveasca in mainile altora.

Draga mea, daca tu crezi ca ciudateniile si punctele tale forte sunt defecte, lasa-ma sa te asigur ca nu. O sa te asigur zi si noapte, in fiecare zi a saptamanii.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri