12 Octombrie 2017 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Daca acest barbat exista in viata ta, pretuieste-l!

6. Un barbat adevarat are incredere in tine

Un barbat adevarat nu se comporta paranoid, nu iti invadeaza spatiul privat ca sa se asigure ca nu faci ceva gresit. El are incredere in tine si te respecta. Are incredere in relatia voastra. Doar un baietel proiecteaza insecuritatile sale asura ta.

7. Un barbat adevarat este calm si adunat

Un barbat increzator. El stie ca in ciuda faptului ca tu mai primesti avansuri din cand in cand, aceasta nu inseamna ca il vei trada si ca el este acela cu care tu vei alege sa mergi acasa la sfarsitul zilei.

Foto: Pexels

8. Un barbat adevarat te respecta

Nimic nu semnifica mai tare goliciunea unui barbat, decat faptul ca el nu stie sa respecte femeile, animalele si copiii. Un barbat adevarat te va trata cu respectul pe care il meriti si nu te va forta niciodata sa faci ceva ce nu iti este confortabil. Niciodata nu te va trata gresit. Fii destul de sincera cu tine insati, ca sa te retragi dintr-o situatie in care nu primesti respectul cuvenit si care iti este periculoasa din punct de vedere fizic sau emotional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

9. Un barbat adevarat pune efort in relatia voastra

Barbatii ramasi la stadiul de adolescent sunt apatici si urmaresc un singur lucru de la o femeie. Dar un barbat adevarat va face absolut tot ceea ce ii sta in putinta ca sa te faca fericita. Fercirea ta este recompensa lui.

10. Un barbat adevarat te face sa iti doresti sa devii cea mai buna versiune a ta, fara sa incerce sa schimbe ceea ce esti tu

Fiindca un barbat adevarat ii incurajeaza si le da forta celor din jurul sau. Prin aspiratiile sale ii inspira si pe cei din jurul sau – prieteni sau colegi si mai ales, cei apropiati lui.

Stai departe de oamenii care iti minimalizeaza ambitiile. Doar oamenii mici fac acest lucru, oamenii cu adevarat deosebiti te fac sa te simti si pe tine la fel si te inspira sa devii mare. – Mark Twain


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri