Tu ai unul din cele 4 numere ale Karmei Abuzive? Daca DA, afla cum poti vindeca o astfel de karma mostenita!

29 Septembrie 2017 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Afla cu ajutorul numerologiei daca ai unul din cele 4 numere ale karmei abuzive si cum poti sterge aceasta karma mostenita din vietile anterioare:

Numarul Karmic 19 – In vietile tale anterioare ai abuzat de Putere

Cu un numar karmic 19, este foarte probabil ca vietile tale anterioare au fost opulente, caracterizate de abundenta si multe lucruri materiale. Este foarte probabil sa te fi aflat in pozitii de putere foarte inalte si sa fi fost o persoana foarte inzestrata din punct de vedere material, intelectual sau artistic, insa sa fi irosit aceste daruri fara a face bine comunitatii sau societatii de care ai apartinut. Responsabilitatea ta in viata prezenta este aceea de a sterge aceasta karma a puterii abuzive.

Trebuie sa te solidarizezi si sa empatizezi si cu cei aflati pe pozitii de egalitate sau inferioritate fata de tine si sa le faci vocile auzite. Indiferent de statutul tau social actual, menirea ta este sa reprezinti cu cinste, demnitate si onoare glasul paturii defavorizate a societatii. Va trebui sa fii de partea celor care au nevoie de tine. Scopul vietii tale actuale este sa alini, sa infrumusetezi si sa imbogatesti sufletele si vietile celor din jur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Foto homepage: Maksimilian /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri