Previziuni numerologice pentru urmatoarele 79 de zile, o perioada foarte INTENSA! Cum va fi pentru tine toamna 2017?

Numerologic vorbind, toamna 2017 se anunta a fi o perioada foarte intensa pentru noi toti, cu multe schimbari si provocari, dar totodata un portal inspre vindecare si autovindecare.

Daca anul personal pentru 2017 este 8, toamna 2017 va avea vibratia cifrei 8

Sub influenta vibrationala a cifrei 8, toamna 2017 este pentru tine o toamna cu urcusuri si coborasuri din punct de vedere financiar. Vei avea parte de castiguri semnificative, care te vor ajuta sa iti indeplinesti multe dintre visuri, dar in acelasi timp este posibil sa intampini amanari si pierderi venind dinspre niste proiecte la care tineai. Este important sa iti setezi obiective pe termen scurt si obiective pe termen lung si sa le urmezi. Pe plan profesional, chiar daca ai curajul de a spune lucrurilor pe nume si de a scoate in fata acele aspecte care te deranjeaza, nu ar strica sa dai dovada si de putina diplomatie. De asemenea, este foarte probabil sa calatoresti in aceasta toamna si in niciun caz singura, ci insotita de persoane dragi sau persoane in prezenta carora te simti tare bine. Se pot naste poveste de dragoste frumoase in aceste calatorii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Daca anul personal pentru 2017 este 9, toamna 2017 va avea vibratia cifrei 9

Oricat de haotice si bulversante pot parea pentru tine anumite momente ale inceputului de toamna 2017, este bine sa stii ca sunt inspre beneficiul tau. Nu te descuraja si nici nu-ti pierde speranta caci lunile octombrie si noiembrie sunt de bun augur, incarcate de energie pozitiva, de noi aspiratii, de noi emotii, de noi inceputuri. Pe plan emotional si personal, vei fi nevoita sa iei anumite decizii mai mult sau mai putin drastice. Fie continui o relatie si ii propui partenerului calea compromisurilor si a asumarii de responsabilitati, fie o inchei si ai in vedere o perioada de pauza sau o noua relatie in care ti se permite sa fii tu insati. Foarte posibil ca vei fi ocupata si cu amenajarea caminului tau, simtind nevoia de a-l face confortabil si placut, un spatiu in care sa te intorci cu drag de fiecare data. Achizitionarea unei noi locuinte se afla printre prioritatile tale.


Foto homepage: Romolo Tavani /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri