12 Septembrie 2017 publicat în Lifestyle 43 share-uri

Care este primul animal pe care il vezi? Acest test iti releva daca faci parte din categoria Leu sau categoria Zebra.

Testul Leu-Zebra

Personalitatea Zebra

Darurile Zebrei sunt echilibrul, agilitatea si unicitatea. Cei care au ales ZEBRA sunt caracterizati de o personalitate deosebita, aproape magnetica. Ei vrajesc prin creativitatea si prin sarmul lor. Mai mult decat atat, cei din categoria ZEBRA sunt puternici si deosebit de performanti in absolut orice isi propun, fiind principalii competitori ai celor din LEU. Atuurile lor sunt diferite.

Isi ating cu usurinta obiectivele si sunt recunoscuti pentru talentul lor de a lucra intr-o echipa. Uneori pot da dovada de o usoara aroganta, fapt ce decurge din auto-constientizarea sarmului lor unic.

Dar in ansamblu, cei din categoria Zebra sunt persoane sufletiste care vor pune mereu pe primul plan interesele grupului din care fac parte. Sunt devotati familiei si prietenilor. Zebrele nu suporta ideea ca pot dezamagi pe cineva apropiat si de asemenea, urasc sa fie lasate balta de catre oameni in care aveau incredere. Odata ce ai inselat increderea unei ZEBRE, cu greu mai poti sa ajungi la inima ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri