12 Septembrie 2017 publicat în Lifestyle 53 share-uri

Care este primul animal pe care il vezi? Acest test iti releva daca faci parte din categoria Leu sau categoria Zebra.

Testul Leu-Zebra

Personalitatea Leu

„Nu eram leul, dar simteam ca trebuie sa rag precum un leu.” ~ Winston Churchill

Cei din categoria leu sunt energici si puternici. Sunt caracterizati de un spirit indraznet, iar dorinta de reusita este principalul lor motor in viata.

Personalitatea leilor denota prestanta, un aer nobiliar care iese in evidenta si care impune respect in absolut orice circumstanta. Cei din categoria LEU sunt mandri si preocupati de modul cum ceilalti ii percep. Oriunde ar fi, ei devin centrul atentiei si impresioneaza prin tot ceea ce sunt: postura, atitudine, cunostinte, eleganta.
Personalitatea Leu este una puternica, orientata spre reusita.

Oriunde ar fi, cei din aceasta categorie reusesc sa isi impuna viziunea si sa inspire pe toata lumea. In spatele imaginii lor publice de lideri, cei din categoria LEU ascund o inima calda care este capabila de multa tandrete si grija fata de oamenii apropiati. Din toate punctele de vedere, cei din categoria LEU uimesc si lasa o impresie de neuitat in viata oricui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Citeste mai departe pentru a afla care sunt caracteristicile personalitatii Zebra >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri