11 Septembrie 2017 publicat în Lifestyle 79 share-uri

Ai avut dintotdeauna sentimentul ca nu "apartii" si ca "acasa" pentru tine pare ca nu este nicaieri in lume cu adevarat? Atunci poate ca faci parte din Ratacitori, aceste suflete calatoare frumoase aflate in cautarea implinirii propriului destin.

15. Chiar daca isi face planuri, un ratacitor rareori se va tine de planul facut si va inventa altele pe moment.

16. Ratacitorii sunt fiinte emotionale si chiar daca uneori pari distanti sau distrati, sunt persoane foarte pasionale, cu un mare foc interior. Trairea experientelor dupa care tanjesc sunt cele care le potolesc focul inimii.

Foto: Roman Striga /Shutterstock

17. De cele mai multe ori, inca de la varste foarte timpurii (copilarie), ratacitorii se simt diferiti, altfel, cumva instrainati de societatea careia ii apartin fizic si social.

18. Ratacitorii iubesc spatiul, iubesc ideea de libertate, iubesc sentimentul de libertate. Pentru ei, fericirea pura inseamna sa doarma sub cerul plin de stele.

19. Mai mult decat in prezenta oricarei fiinte umane, in fata unui cer plin de stele, ratacitorii incearca sa isi raspunda intrebarilor care ii macina inca din prima etapa a vietii lor: care este scopul meu real pe aceasta planeta, in mediul in care ma aflu? Unde este acasa pentru mine? De ce ma aflu aici? De ce ma simt singur? De ce ma simt singur deseori chiar daca mi-am gasit sufletul pereche, iubesc si sunt iubit?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

20. Desi depun eforturi pentru a se adapta acestei vieti pe pamant, ratacitorii sunt persoane placute, cu o lumina aparte. Ei radiaza dragoste pentru oameni, planeta, lucruri si se straduiesc sa vada partea buna a umanitatii.

21. Ratacitorii sunt sensibili, generosi si le pasa sincer de cei din jurul lor, dar deseori se simt mai confortabil in prezenta naturii, a plantelor sau a animalelor.

22. Chiar daca le considera necesare, ratacitorii constientizeaza ca undeva, in adancul iniimi lor, notiunile precum bani, posesiuni materiale sau o cariera de succes nu prezinta o importanta prea mare pentru ei.

23. Ratacitorii sunt suflete care vin pe aceasta planeta pentru a creste vibratia planetei si pentru a o ajuta sa treaca in a patra dimensiune. Chiar daca nu isi inteleg sensul vietii pe planeta si simt ca nu sunt neaparat parte din ea asa cum ii percep pe ceilalti, ei au ales dinainte sa vina aici deoarece experienta pe pamant le accelereaza evolutia spirituala.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Foto homepage: Bogdan Sonjachnyj /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri