28 August 2017 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Iata o lista cu opt discursuri TED care te vor pune pe ganduri bune si pe drumuri!

4. Cand ai calatori, dar frica te tine pe loc

Robin Esrock este un cunoscut scriitor, vorbitor si prezentator TV de travel, dar probabil ar fi avut succes si in stand-up comedy. A calatorit in 107 tari, dar isi aminteste momentul de cumpana care a pus capat carierei lui de birou. Dupa o viata de calatorit a invatat ca oamenii te vor ajuta mai degraba decat te vor rani. De la Esrock vei mai afla ca tara pe care a gasit-o cea mai prietenoasa este Albania si ca, oricat de periculoase ar fi considerate unele locuri, cei mai multi localnici iti vor prezenta tara lor cu mandrie.

5. Calatoria din viata reala bate news feed-ul din retelele sociale

Exploratorul Ben Saunder raspunde la o intrebare cat se poate de actuala: ce rost are sa iesim din casa si cu ce folos daca majoritatea experientelor pe acest pamant au fost deja traite de altii inaintea noastra si pot fi descoperite oricum din spatele unui ecran? Cu puternice incursiuni filozofice si cochetari cu raspunsul la intrebarea „Care-i scopul?”, discutia ne aminteste adevaruri ce exista dintotdeauna in interiorul nostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

6. Calatorind gasesti un sens mai presus de tine

Judith Fein prezinta un unghi diferit al calatoriilor: nu ne gandim la vacantele noastre ca la un drum cu doua sensuri. Ne urcam in avion, ajungem, luam toate experientele ce ni se ofera acolo si ne simtim cat se poate de indreptatiti. De cate ori ne gandim la ce lasam sau am putea lasa in trecerea noastra? Fein te va incuraja sa pui intrebari si sa acorzi toata atentia cuvenita micilor detalii pentru ca numai atunci poate lua amploare unul dintre cele mai frumoase momente dintr-o viata de calator si de om.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri