24 August 2017 publicat în Lifestyle 133 share-uri

Succesul nu este nimic altceva decat un set de obiceiuri care creeaza un fel de a fi al oamenilor aflati pe acest drum. Succesul nu este rezervat unui grup restrains ci ne este accesibil noua tuturor. Singurul secret este acela ca trebuie sa constientizam ca este vorba despre a ne forma o “mentalitate de castigator”. Aceasta mentalitate trebuie antrenata. Iata cum:

Te invitam intr-o calatorie in mintea unui om care detine mentalitatea de invingator.

Pasul 1 (FOARTE IMPORTANT). Constientizeaza ca succesul iti apartine

Indiferent de oprelisti, invingatorii stiu ca s-au nascut ca sa castige. Succesul este pentru ei de la sine inteles. Nu se indoiesc niciodata de capacitatea lor de a izbandi. Invingatorii stiu ca merita si nu isi cer scuze pentru asta.

Pasul 2. Invata sa te focusezi!

Ca sa iti cresti aceasta abilitate de a te concentra asupra unui subiect, invata sa meditezi. Meditatia te ajuta sa iti cresti puterea de concentrare, vointa, stabilitatea emotionala, sa inveti sa iti gestionezi stresul, sa iti activezi buna-dispozitie, sa iti mentii concentrarea asupra unei cerinte.

Pasul 3: Cultiva entuziasmul in viata ta

Entuziasmul este una dintre caracteristicile definitorii ale persoanelor de succes. Acesti oameni se bucura si sunt atrasi de visurile lor mai mult decat orice recompense materiala. Se bucura de calatoria in sine si nu sunt incordati in perspectiva unui deznodamant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Pasul 4. Formeaza-ti obiceiuri sanatoase

Cu cat inveti mai devreme in viata ta obiceiuri care sa te sprijine si sa iti aduca succes in viata, cu atat mai bine. Cu cat imbatranesti, cu atat este mai greu sa iti schimbi obiceiurile.

Pasul 5: Priveste la viata cu optimism

Aceasta nu inseamna sa te fortezi sa fii pozitiv sis a ai un optimism nerealist tot timpul. Poti avea o dooza de realism. O atitudine optimista inseamna sa iti pastrezi o doza de positivism atunci cand vremurile sunt grele.

Pasul 6: Trateaza-i pe ceilalti asa cum si tie ti-ar placea sa fii tratat

Este foarte important sa ai o atitudine pozitiva si deschisa fata de oameni. Fii bun cu ei, fii intelegator. Cu cat mai multa bunatate aduci in viata ta, cu atat mai multe usi ti se vor deschide.

Pasul 7: Ofera!

Ofera oamenilor din jurul tau din cee ace ai tu mai bun, fara sa te astepti la ceva in schimb. Fii sigur/a ca cee ace oferi se va intoarce in viata ta.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

 

Foto: Shutterstock; Moon Light PhotoStudio

Pasul 8:  Inconjoara-te de oameni mai buni decat tine in domeniul unde vrei sa reusesti

Ramai cu aceasta realitate in minte: “Tu esti media dintre cei 5 oameni cu care te intalnesti cel mai des in viata ta.”

Pasul 9: Seteaza-ti tinte in fiecare zi. Noteaza-ti-le la momentul prezent

Acesta este un exercitiu foarte important pentru succes. Exprima cat poti de clar ceea ce iti doresti sa realizezi astazi. Bucura-te la sfarsitul zilei. Daca nu ai realizat ce ti-ai propus nu te trata cu duritate. :)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri