Participa in data de 20 mai la Cursa Ratelor, un eveniment de constientizare si strangere de fonduri pentru sportivii Special Olympics.
Particip in data de 20 mai la Cursa Ratelor, un eveniment de contientizare i strangere de fonduri pentru sportivii Special Olympics. In octombrie Shanghai va fi gazda Jocurilor Mondiale de Var Special Olympics 2007. Timp de 2 sptmani, persoanele cu dizabiliti intelectuale se vor intrece pentru a aduce medalii Romaniei. Delegaia Romaniei este format din 48 de sportivi i antrenori care particip la 6 probe: fotbal, baschet, atletism, tenis de mas, gimnastic i bocce. Dar ca s ajung in Shanghai sportivii romani au mare nevoie de ajutor. De aceea, pe data de 20 mai 2007 vom organiza un concurs intre 12 000 de rute din plastic, pe care le lansm pe raul Dambovia. Dac vrei s participi i tu la acest concurs, nu trebuie decat s cumperi un talon de participare in valoare de 20 RON. Cu banii strani, visul delegaiei romane de a ajunge la Shanghai se va implini. Pentru a intra in posesia taloanelor de participare contactai: Katharina Kiss, 021-311 78 45, 021-318 59 66. Fundatia Special Olympics din Romania (SOR) a fost infiinat in noiembrie 2003 ca parte integrant a micrii sportive internaionale Special Olympics International (SOI). Comitetul Director ii numr printre membrii si pe Dl. Cristian opescu - Director Pro Sport, D-na Patricia Izabel Kovacevic (Osmani) - Preedinte Special Olympics Romania, Dl. Mugur Ciumgeanu - Psiholog, Dl. Pierre Joseph de Hillerin - Director General al Institutului Naional de Cercetri pentru Sport, Dl. Cristian Savu - Director Comunicare Fundaia Ronald McDonald Romania, D-ra Larisa Claru, Coordonator Comitet de FR SOR i D-na Wajiha Haris, Consultant FR pentru UNICEF. Viziunea SOR este de a integra social persoanele cu dizabiliti intelectuale incurajand comunicarea prin sport.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri