Iubirea de oameni poate fi masura trecerii noastre prin aceasta viata, din inima daruiti si veti fi rasplatiti!
Dupa botez, fetitele fericite si coplesite de emotie s-au intors cu bratele pline de cadouri si dulciuri. Si celelalte orfane care participasera la slujba au fost fericite pentru ca nu fusesera de prea multe ori in biserica sau la o slujba asa de importanta.

D-na directoare a discutat cu Preotul ca macar odata pe luna acesta sa participe in sala de festivitati la o mica slujba comuna unde toti copiii sa mearga.

De atunci fam Ion, mergea saptamanal sa isi vada finele si sa petreaca timp cu ele. Cand ii intalneam in parc sau pe strada erau fericiti si impliniti caci acum lasau ceva in urma lor.

Exemplul lor l-au luat si alte familii care cereau permisiunea sa petreaca duminica dupa-amiaza acolo la orfelinat sau sa organizeze iesiri cu fetele in parc sau la vre-un muzeu si chiar in excursii nu foarte costisitoare. La biserica era o cutie unde lumea putea aduce jucarii, carti, dulciuri si obiecte de imbracaminte pentru orfelinat.

Iubirea de oameni poate fi masura trecerii noastre prin aceasta viata, din inima daruiti si veti fi rasplatiti!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

* Un articol trimis de IONESCU MARIA GABRIELA

Foto: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri