27 Iulie 2017 publicat în Lifestyle 380 share-uri

Cu totii avem in jurul nostru oameni care ne fac 'viata un calvar' si adesea nu mai stim cum sa reactionam in situatii cand ne simtim abuzati, agresati sau dominati emotional.

Acestia sunt “oamenii toxici”, aceia care in loc sa ne ajute sa evoluam ne trag in jos si ne iau energia. Ce trebuie sa stim insa, este ca toxicitatea comportamentului unor astfel de oameni porneste din adancul unor suferinte adanci pe care ei nu stiu sa le gestioneze altfel decat prin rautate.

Un sfat Zen la aceasta problema a fost data de catre un utilizator anonim al siteului de socializare Reddit. Am preluat acest sfat pentru ca demonstreaza o buna practica spirituala si o adanca cunoastere a principiilor Zen, acest om simplu reusind sa fie un maestru si un adevarat exemplu pentru noi toti. Gasiti sfatul lui la sfarsitul articolului, dar mai intai sa aflam care sunt trasaturile oamenilor toxici.

Cele 9 trasaturi des intalnite ale oamenilor toxici

1. Vorbesc mult, fara sa asculte

Oamenii toxici vor sa iasa in evidenta foarte tare, pentru ca in interiorul lor ascund o stima joasa de sine. Adesea, oamenii toxici vorbesc mult, fara sa dea posibilitatea partenerilor de discutie de a se exprima si ei, sau de a relata despre propriile experiente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Foto: Pexels

2. Ei nu gresesc niciodata

Tot cee ace spui tu este gresit, iar cee ace spun si fac ei este corect. Nu sunt deschisi spre alte perspective si nu vor sa invete nimic de la nimeni. Relatiile unde se simt cel mai bine sunt acelea unde pot domina. Reactioneaza cu furie daca incerci sa le demontezi rationamentul.

3. Gandesc negativ

In viata lor se intampla tot timpul ceva si in acelasi timp au obiceiul de a face o drama din orice. Daca incerci sa le prezinti si cealalta fata a realitatii, adica una mai realista resping cu tarie sfatul tau si iti spun ca “nimic nu merge”.

4. Forteaza relatii sau fug de relatii

Nu stiu sa se conecteze emotional si intim in mod sanatos cu alte persoane si de aceea viata lor este tumultoasa si plina de drame amoroase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri