26 Iulie 2017 publicat în Lifestyle 83 share-uri

Inainte sa pleci, inainte sa plec, fa din aceasta vara una memorabila, doar a noastra, cu tot ce mai putem avea bun pentru aceasta relatie.

Inainte sa pleci, inainte sa plec… fa din aceasta vara una memorabila, doar a noastra, cu tot ce mai putem avea bun pentru aceasta relatie. Si lasa-ma sa pot face tot ce pot face mai bine in aceste ultime luni de vara, de relatie, de la distanta, de la apropiere de inimi, energii si ganduri.

Foto: Surkov Vladimir /Shutterstock

SI apoi sa plecam cu zambete pe buze, dupa ce ne-am spus ce am avut de spus, dupa ce am trait ce a mai fost de trait, lasand sa ramana in noi urmele amintirilor dintr-o vara marcata cu anul 2017.

Universuri ce colapseaza...

Incercuiti de lumina si soare, de ploi si noapte, de mirosul teilor, de verdele frugal al anotimpurilor proaspete ce le-am trait… avem probleme si le vom rezolva, acum sau separat, insa mai ramai cu mine ca sa ma mai iubesti putin… asa cum nu ai stiut sa o faci si sper ca acum vei putea, asa cum am asteptat sa o faci, visand si sperand.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Crezi ca poti!? Iubire… putina… si destula pentru ce mai avem nevoie.

E doar un cuvant, pe care daca incerci sa ti-l imaginezi te transforma si te lumineaza. Hai pana la toamna sa mai fim unul altuia lumina de care avem fiecare nevoie!

* Un articol trimis de ALEXANDRA SERBAN

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri