5 Iulie 2017 publicat în Lifestyle 1622 share-uri

Gandurile negative sunt otrava energetica pentru trup si suflet, dar le putem contracara efectul. Sandra Ingerman, autoarea care a fost numita printre primii 10 lideri spirituali ai lui 2013, ne dezvaluie12 modalitati de a ne transforma gandurile toxice si a vindeca energia toxica:

7. Seteaza o intentie

Cand te simti suparat, spune-ti in sinea ta sau cu voce tare urmatoarea afirmatie: “Trebuie sa exprim modul in care ma simt chiar in acest moment si cer ca energia sentimentelor mele sa fie transformata in iubire si lumina astfel incat sa hranesc hranesc lumea cu dragoste.”

Foto: kasezo /Shutterstock

8. Proiecteaza putere si vezi divinitatea in altii

Sa nu iti fie mila de altii pe care ii percepi ca suferind– acest lucru nu face decat sa ii impinga si mai adanc in haul in care se afla. In momentul in care vezi oamenii in lumina si perfectiunea lor divina ii ajuti sa primeasca puterea de care au nevoie pentru a-si gestiona necazurile. Adu-ti aminte ca propria perceptie este cea care iti creeaza realitatea.

9. Connecteaza-te cu natura

Suntem o parte din natura. Cand ne aflam intr-o stare de stres, ne decuplam de la de la beneficiile pe care le primim de la elementele naturii– pamant, aer, apa si foc (soarele) si putem chiar sa ne imbolnavim. Natura este un mare vindecator. Ia-ti o pauza si connecteaza-te cu lumea naturala ori de cate ori poti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Parenting constient (mindful parenting) – recomandari si sfaturi Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Atunci cand este vant afara si te afli in suflarea lui, imagineaza-ti ca vantul ia cu sine si duce departe toate acele emotii, ganduri si sentimente toxice ce trebuie eliberate, transformandu-le in lumina. De asemenea, aprinde o lumanare si imagineaza-ti ca focul iti transforma sentimentele intense. Totodata, poti apela la elementul pamant pentru a-ti transforma gandurile toxice. Ingroapa-ti necazurile si supararile in pamant vizualizand cum pamantul le transforma energia negativa in dragoste.

10. Foloseste-te de energia vindecatoare a apei

Forta datatoare de viata a apei iti indeparteaza durerea si cele mai simple activitati pot avea un efect vindecator. Atunci and iti speli mainile, faci un dus sau stai in ploaie, vizualizeaza energia negativa scurgandu-se din tine si transformandu-se in lumina.

11. Protejeaza-te cu lumina

Daca simti ca cineva te ataca energetic sau este energetic ostil fata de tine, imagineaza-te o lumina protectoare care te inconjoara. Unii oameni isi imagineaza un camp alb de energie, eu imi imaginez ca sunt inconjurata de un camp albastru translucid de forma unui ou Gaseste o culoare care functioneaza pentru tine. Asta te va proteja de energiile daunatoare care iti pot iesi in cale.

12. Raspunde cu dragoste

Nu trebuie sa fii cel care primeste energia toxica si negativa de la ceilalti. Trebuie sa inapoiezi cu dragoste energia pe care nu doresti sa o primesti. Raspunzand cu dragoste nu vei permite sa te muti intr-o pozitie de atac si sa creezi si mai multa energie negativa. Dragostea este singura care vindeca.

Surse:

www.beliefnet.com

www.huffingtonpost.com

www.sandraingerman.com


Foto homepage: Quick Shot /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri