9 Iunie 2017 publicat în Lifestyle 39 share-uri

Invatamintele lui Wayne Dyer sunt mana cereasca pentru un suflet care vrea sa se deschida catre potentialul sau cel mai inalt:

14. Reputatia ta este in mainile altora. Asta este ceea ce reprezinta reputatia. Nu o poti controla. Singurul lucru pe care il poti controla este caracterul tau.

15. Dragostea este abilitatea si disponibilitatea a de a le permite celor la care tii sa fie ceea ce ei aleg sa fie fara nicio insistenta de a te multumi pe tine.


Foto: jesadaphorn /Shutterstock

16. Atasamentul fata de a avea dreptate creeaza suferinta. Cand ai de ales intre a avea dreptate si a fi bun, alege sa fii bun si priveste cum suferinta ta dispare.

17. Inceteaza sa te porti ca si cum viata ar fi o repetitie. Traieste aceasta zi ca si cum ar fi ultima ta zi. Trecutul e incheiat si dus. Viitorul nu este garantat.

18. Avand in vedere tot ce ti s-a intamplat, ai doua variante: fie simti mila pentru tine, fie poti sa tratezi ceea ce ti s-a intamplat ca pe un dar. Totul este fie o oportunitate pentru a evolua, fie un obstacol care te impiedica din a creste. Tu esti cel care alege.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

19. Pacea este rezultatul reantrenarii mintii pentru a procesa viata asa cum este ea in loc de cum crezi tu ca ar trebui sa fie.

20. Schimba-ti gandurile interioare pe frecventele mai inalte ale iubirii, ale armoniei, ale bunatatii, ale pacii, ale bucuriei si vei atrage si mai mult din toate acestea.

Foto homepage: Onigiri studio /Shutterstock

Garbo iti recomanda si articolele:

Wayne Dyer: 8 pasi spre iertare

Ultima lectie a lui Wayne Dyer


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri