24 Mai 2017 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Heyoka este aici ca sa te invete, ca sa te ghideze, si de aceea influenta sa este atat de puternica si covarsitoare. Intalnirea cu un heyoka te provoaca sa iti spargi propriile bariere, sa iti deschizi bine ochii, sa iti asculti intuitia si sa intelegi ce anume incearca sa iti comunice despre tine insuti.

Trasaturile unui Heyoka

Se spune ca exista si anumite caracteristici ale unui Heyoka:

- in multe cazuri Heyoka vine pe lume cu picioarele inainte

- isi dezvolta unele trasaturi mai incet decat restul oamenilor si altele incredibil de repede

- uneori sufera de dislexie

- este imprevizibil din punct de vedere emotional

- face lucrurile altfel decat ceilalti

- gandeste intr-un mod neconventional, iesind din tipare

- de obicei arata mai tanar decat este

Heyoka este asemenea unei oglinzi emotionale si conectarea cu energia sufleteasca a unei astfel de persoane este o adevarata experienta emotionala. Nu in putine randuri, amerindienii numeau o persoana heyoka “oglinda adevarului”. Comportamentul unui Heyoka oglindeste de fapt starea ta emotionala.

Foto: Pixabay

Un Heyoka te poate lasa fie bulversat si manios, fie cu inima plina de dragoste fata de el. Ceea ce vezi intr-o persoana heyoka iti va arata care sunt acele aspecte proprii asupra carora trebuie sa lucrezi pentru a creste si a evolua spiritual. Spre exemplu, daca un heyoka iti pare “ingamfat” poate fi un semn ca propria atitudine trebuie sa fie putin mai umila. Pe de alta parte, daca un Heyoka iti inspira dragoste, poate fi un semnal ca trebuie sa te iubesti si sa te accepti si pe tine insuti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Un Heyoka este sensibil la energiile celorlalti si va recunoaste/ “simti” intotdeauna un alt heyoka caci Heyoka dispune de o adanca intelegere a modului in care emotiile lucreaza si interactioneaza intre noi.

In societatile moderne, un Heyoka poate fi o persoana iubitoare de pace si de armonie, care se pricepe sa lucreze cu oamenii si care reuseste sa mentina relatiile si energiile dintre oameni in echilibru.

Foto homepage: alexan888 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri