Simbolurile sunt un element esential al tuturor culturilor si civilizatiilor care au trait aici, pe Pamant. Acestea indica adevaruri sacre ale Omenirii si ofera protectie celor care cred in puterea lor magica.

6. Yin Yang

Acest semn reprezinta armonizarea dualitatii. Semnifica unitatea dintre energiile masculin si feminin. Yin si Yang ne aminteste intotdeauna despre echilibrul care exista intre bine si rau, lumina si intuneric. Ne ofera o perspectiva mult mai holistica si mai plina de sens asupra vietii.

Foto: Flickr/ Hartwig HKD

7. Pentaclul

Pentaclul simbolizeaza calitatile fiintei umane. Partea superioara reprezinta spiritul, in timp ce celelalte parti reprezinta cele patru elemente. Vrajitoarele Wiccane foloseau acest simbol in ceremoniile sacre pentru a simboliza natura sacra a omenirii.

Foto: Flickr/ Pentaclu

8. Caduceusul


Imagine: Pixabay

Caduceusul este folosit si de catre organizatiile medicale, dar in mod traditional este simbolul lui Hermes. Caduceul este in acelasi timp un simbol cunoscut in astrologie ca fiind reprezentativ pentru Planeta Mercur. De asemenea, acest simbol este atribuit a fortei vitale. Cei doi serpi gemeni reprezinta energia Kundalini, unul fiind feminin si altul masculin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Foto: Wikimedia

9. Roata Dharmei

Roata dharmei sau Roata legii este simbolul budist ale invataturilor de pe calea spre Nirvana. Simbolul este, in mod interesant mai vechi decat Buddismul, datand din 2500 i.Hr

Foto: Pixabay

10. Floarea vietii

Floarea vietii este unul dintre cele mai importante simboluri in geometria sacra. Aceasta reprezentare sacra contine toate patternurile creatiei. Floarea vietii se gaseste la toata culturile antice si este considerata a fi unul dintre elementele primordiale, sursa a vietii. Iti recomandam pe acest subiect si: 11 Curiozitati despre Floarea Vietii, cea mai intalnita forma din Univers

Imagine: ru.pinterest.com

Foto homepage: Wikimedia

Un articol via www.spiritualunite.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri