Bill Gates este unul dintre cei mai influenti si bogati oameni din lume, el fiind unul dintre fondatorii celui mai mare business din domeniul calculatoarelor – Microsoft.

Bill Gates: Top reguli ale succesului!

5. Bill Gates: Bucura-te de ceea ce faci

Cand iubesti ceea ce faci, nu trebuie sa muncesti o zi in viata ta. Munceste alaturi de oameni care te inspira si continua mereu sa atingi obiective noi.

6. Bill Gates: Invata jocuri care te provoaca sa gandesti

Dezvolta-ti un interes pentru hobby-uri care te provoaca sa gandesti. Adeseori ramanem blocati fiindca nu reusim sa vedem situatiile din mai multe perspective. Un astfel de hobby ne poate ajuta sa avem o astfel de abordare a vietii. Hobby-ul lui Bill Gates este bridge-ul.

7. Bill Gates: Cere sfaturi

Cere sfaturi de la oamenii pe care ii admiri si care stiu cine esti si te apreciaza. Intelege-ti slabiciunile si golurile. Nu iti fie teama sa ceri un ajutor atunci cand ai nevoie de el.

8. Bill Gates: Inconjoara-te de oamenii potriviti

Oamenii fie iti distrug succesul, fie sunt cei care te ajuta sa il cladesti. Daca iti angajezi oamenii nepotriviti sau iti petreci timpul in preajma oamenilor nepotriviti, niciodata nu iti vei crea succesul pe care ti-l doresti. Gaseste oameni care sa te incurajeze si care sa te provoace sa devii cea mai buna versiune a ta.

9. Bill Gates: Nu pierde timpul!

Procrastinarea distruge creativitatea. Ca sa ai succes in afaceri, trebuie sa iti planifici timpul in mod eficient.

10. Bill Gates: Dezvolta-ti umorul

Nu in ultimul rand, dezvolta-ti umorul. Calatoria spre succes este plina de urcusuri si coborisuri. Daca nu esti capabil sa razi de tine insuti uneori, probabil nu vei ajunge prea departe. Nu conteaza cat esti de bogat sau cat de „important”. Trebuie sa iti mentii mereu un simt al umorului.

Bill Gates - scurta biografie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri