Energia zeitei hinduse Kali este foarte puternica in 2017. Iata de ce este nevoie sa o invoci pe Kali in viata ta!

Ea vine si ne zdruncina cu vigoare astfel incat sa nu avem alta sansa decat aceea de a accepta ca anumite aspecte ale vietii noastre se destrama si ca am incercat sa ne agatam de acestea pentru mult prea mult timp. Kali aduce impreuna cu ea – uneori in moduri dureroase - trezirea adevaratului nostru sine si ilumineaza absolut totul in jurul nostru. Acest lucru ne ajuta sa realizam ca multe lucruri in viata noastra au fost iluzii si ac avem abilitatea de a inmuia legaturile stranse fata de orice si oricine este inautentic.

Acum, in anul 2017, este vital sa invocam energia lui Kali si sa ii permitem acesteia asistenta in timpul tranzitiei catre un nou ciclu. Avem nevoie de Kali pentru a gasi libertatea si implinirea, pe masura ce ne eliberam de trecut...

Numerologia lui 2017, cele mai importante date ale lui Kali

In anul 2017 exista cateva date cheie cand putem sa chemam energia lui Kali, ca ea sa ne asiste pe acest drum al nostru spre alte etape ale vietii:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

October 1, 2017 = 1:1:1
October 10, 2017 = 1:1:1
October 11, 2017 = 1:11:1
October 19, 2017 = 1:1:1
October 28, 2017 = 1:1:1
November 1, 2017 = 11:1:1
November 10, 2017 = 11:1:1
November 11, 2017 = 11:11:1
November 19, 2017 = 11:1:1
November 28, 2017 = 11:1:1

Este important sa ne reamintim ca atunci cand ii cerem acestei zeite asistenta, sa incercam sa nu ii spunem noi ceea ce avem nevoie. Trebuie sa avem incredere ca interventia divina a lui Kali, sa avem incredere ca vom primi exact ceea ce avem nevoie si ne este benefic.

Chiar daca pentru inceput nu putem sa intelegem pe deplin de ce anumite lucruri trebuie sa se termine, Kali este intelepata, compasiva, intuitiva, iubitoare si dreapta. Ea lucreaza in cel mai bun interes al nostru si ne are in inima ei.

Kali ne incurajeaza sa avem incredere in proces si sa acceptam ordinea universului, oricat de provocator ar putea sa se simta. Adesea vrem sa ne agatam de oameni, de credinte, obiceiuri sau circumstante, chiar daca acestea sunt nesanatoase si disfunctionale, pentru simplul fapt ca acestea ne par familiare iar schimbarea se simte dificila, haotica si dureroasa.

Cele mai grele provocari sunt acelea care ne fac sa ne intrebam: „Si totutusi, cum ar fi daca?”. Totusi, acestea sunt adesea cele mai limitative circumstante unde ne putem afla si cele care ne facs a ramanem in trecut, dorindu-ne ca lucrurile sa fie diferite. Este esential sa invatam sa renuntam si sa avem increde ca orice trebuie sa se intample, se va intaorce la noi, daca acel lucru are un loc in vitile noastre.

Sfarsitul este parte naturala a ciclului vietii si, atunci cand ne este frica de ele, stagnam si ne sistam dansul evolutiei. Totul este energie care vibreaza in mod constant: este imposibil ca ceva sa ramana neschimbat pentru eternitate.

Cand ceva isi gaseste sfarsitul, nu inseamna decat ca se face loc pentru ca ceva nou si incitant sa isi faca aparitia. Adesea, ceea ce ne apare ca o pierdere nu este decat inceputul unei noi faze in vietile noastre. Sa inotam impotriva curentului nu ne serveste nici noua si nimanui din jurul nostru. Trebuie sa avem incredere in Kali si sa ii permitem sa vina sa curete toata murdaria si parful si sa ne improspateze vietile. Pe parcursul acestui an invatam sa ne eliberam de atasamente fata de orice sau oricine ne cauzeaza rau in orice fel si facand acest lucru invitam noul si experientele pozitive.

Chiar daca majoritatea se teme de abordarea drastica a lui Kali, noi ne putem infuza de energia acestei zeite, realizand ca singurul lucru de temut e teama insasi. Iar Kali ne va insoti pe taramul intunecat pe care ne-a fost pana acum prea frica sa il parcurgem. Invingandu-ne temerile, castigam oportunitatea de a vedea lucrurile intr-o noua lumina, astfel incat sa ne eliberam din captivitate, opresiune si frica.

Putem trece printr-o transformare radicala cu ajutorul lui Kali, permitand puterilor sale vindecatoare sa intre in vietile noastre. Uneori, vom avea poate nevoie de fiecare farama de incredere care ne-a mai ramas, ca sa ne supunem acestei Zeite, astfel incat dragostea ei, intelepciunea si cunoasterea sa ne poata ghida transformarea.

2017 este un an al transformarii, iar prin intermediul sprijinului lui Kali ne putem misca revitalizati, energizati, deschisi spre aventura si entuziasm. Multi dintre noi putem sa parcurgem acest an cu iubire in suflet si cu un sentiment profund de pace si armonie, in timp ce renuntam la acele aspecte care ne cauzau nefericire si facand loc abundentei si unor noi inceputuri.

Un articol via www.elephantjournal.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri