Exista locuri in lume cunoscute pentru vibratia lor energetica inalta. Cei care locuiesc sau ajung pe aceste meleaguri vorbesc despre o conexiune profunda cu Divinitatea si capacitatea acestor locuri de a-i conecta la esenta si fericire pura.

8. Berat - Albania

Vechiul oras este inclus in patrimoniul UNESCO. Berat prezinta o combinatie uimitoare intre cultura vestica si orientala. Oraselul este o adevarata bijuterie a istoriei albanezilor si o adevarata mandrie pentru ei. In Berat oamenii spun ca simt o energie spirituala puternica si vin aici pentru a se vindeca emotional.

Foto: Flickr/ kaveman743

8. Stonehenge - Marea Britanie

Stonehenge este cel mai faimos monument din lume, care a fost probabil dedicat Soarelui, de catre locuitori antici ai acelor meleaguri. Stonehenge este localizat in mijlocul campiei Salisbury din Marea Britanie. Cercetatorii nu au reusit sa isi dea seama nici pana astazi care este originea si care era functionalitatea acestui loc cu vibratie inalta.

Foto: Flickr/ Neil Howard

9. Piramidele Bosniace

Piramidele Bosniace sunt o serie de formatiuni piramidale care, la prima vedere, seamana mai mult a dealuri impadurite partial, decat a piramide "clasice" lucrate din blocuri uriase de roca. Aceste formatiuni sunt foarte controversate, scrie Descopera.ro. Totusi, aceste locuri sunt o atractie turistica pentru toti cei care vor sa se infuzeze de energia locului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Un arheolog american de origine bosniaca, Samir Osmanagi , a indraznit chiar sa emita o teorie care nu este deloc agreeeata in lumea specialistilor:

"Am inteles deja faptul ca tocmai arheologii sunt ultimii care vor accepta dovezile indubitabile care ne spun ca, acum multe mii de ani, o civilizatie deosebit de avansata a trait pe aceste meleaguri. Treaba lor, ei au de pierdut. Le este teama de dovezile care ar putea sa schimbe din temelii istoria deja acceptata si batuta in cuie in manuale scolare sau tratate de profil. (...) vreau sa sparg norul de energie negativa, permitînd astfel Terrei sa primeasc energiile cosmice".

Foto: Flickr/ Lions Ground

10. Muntele Fuji - Japonia


Muntele Fuji este poate, cel mai venerat de pe Planeta. De secole, japonezii se inchina frumusetii coplesitoare a acestui munte a carui prezenta este surprinsa in poezii si milioane de imagini surprinse de artistii tuturor epocilor. Fuji este un vulcan inactiv situat in partea centrala a Insulei Honshu din arhipeleagul Japoniei. Muntele este considerat sacru in religia sintoista, motiv pentru care probabil primul care a escaladat muntele a fost un preot sintoist, scrie Wikipedia.

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!


Foto: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri