Garbo si papucei.ro te invita cu mare drag la un nou concurs. Participand la acest concurs, ai sansa sa castigi doua vouchere in valoare de 200 de lei la magazinul online papucei.ro. In limita valorica a voucherului, iti poti alege premiul pe care ti-l doresti.

Pentru tine, Garbo si papucei. ro au venit la sfarsit de primavara cu o noua surpriza, un nou concurs la care esti invitata sa participi. Participand la acest concurs, ai sansa sa castigi unul dintre cele doua vouchere in valoare de 200 de lei fiecare la magazinul online papucei.ro. In limita valorica a voucherului, iti poti alege premiul pe care ti-l doresti.

Cum poti fi tu cea care castiga? E simplu. Nu trebuie decat sa intri pe forumul garbo, unde am deschis topicul Concurs papucei 18-27 mai 2009 si sa ne spui care dintre produsele disponibile pe site-ul papucei.ro ti-ai dori sa intre in posesia ta.

Linkul la care poti posta raspunsul cu produsul pe care doresti sa il comanzi este https://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5430/Concurs-Papucei-18-27-mai-2009.html.

Atentie insa! In concurs vor intra doar mesajele postate in cadrul topicului Concurs papucei 18-27 mai 2009.

Ce mai trebuie sa stii referitor la desfasurarea acestui concurs? Concursul se desfasura timp de 10 zile, in perioada 18-27 mai 2009, iar castigatoarea va fi desemnata prin tragere la sorti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Surprizele pe care le-am pregatit insa pentru tine nu se opresc aici! Pentru participantele care isi serbeaza ziua numelui pe 21 mai, va exista o reducere de 15% la prima comanda a oricarui produs disponibil pe papucei.ro, daca faci comanda pana pe data de 20 iunie 2009.

Tuturor insa, va uram mult succes!

Despre brandul Papucei.ro:

Brandul Papucei s-a nascut in toamna anului 2006. Atunci a fost lansat oficial site-ul www.papucei.ro.

Papucei se adreseaza in exclusivitate femeilor pasionate de fashion care vor sa iasa in evidenta in orice moment al zilei.

Cu pricepere si pasiune, peste 250 de modele de incaltaminte, posete si curele au fost create in atelierul de la Iasi de catre designer-ul Angela Vasiliu. Gama de produse comercializate se dezvolta aproape in fiecare zi, dorind astfel sa fim pe gustul tuturor vizitatoarelor noastre.

In fiecare an, Papucei isi prezinta colectiile la targuri internationale de incaltaminte la Paris, Milano, New York, Dubai, reusind astfel sa treaca granitele, devenind renumiti peste tot in lume.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri