Pulseaza tineretea, frumusetea, fericirea si stralucirea - stralucirea sufletelor pe chipul oamenilor. Nu cred sa mai fi vazut atat de multi oameni frumosi pe metru patrat. E o desfatare, e o binecuvantare.

de Alexandra Serban

Oameni frumosi ce se incalzesc cu bucurie de la soare si care imprastie culori prin florile ce le ofera pe strada pe care trec, in IASUL meu drag.

E joi si e soare. Si lumea e multa pe strazile ce duc spre centrul Iasului. Tineri si viata, culoare si rasfat, muzica si zambete de parca oamenii si-au inoculat un ser al fericrii, asa dintr-o data.

Pulseaza tineretea, frumusetea, fericirea si stralucirea - stralucirea sufletelor pe chipul oamenilor. Nu cred sa mai fi vazut atat de multi oameni frumosi pe metru patrat. E o desfatare si o binecuvantare.

Foto: Balate Dorin /Shutterstock

Si culmea, parca lumea nu se mai grabeste ca alte dati, pare ca timpul da timp timpului, oamenilor, starilor si ne lasa sa respiram in tihna, bucurandu-ne de priveliste.

Cupluri de tineri tinandu-se de maini si care tin la distanta dezamagirile, traindu-si visurile, linistite si stralucitoare, asa de natural si atat de adevarat ca si cand, simpla, iubirea lor fericita e scutul de aparare impotriva a tot ce e inopinat si innegurat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Privighetorile canta in magnoliile inflorite pe strada pietruita ce poarta aerul vremurilor de altadata.

Sa iti vina sa dansezi in vazul tuturor, sa imbratisezi lumea si sa iubesti fiindca esti si le traiesti pe toate astea.

Tu cu interiorul tau, tu cu filtrele tale colorate, asa cum erau jocurile de alta data, caleidoscopurile pe care le invarteai cand erai copil, tinandu-le la ochi si doar ce isi schimbau magnific formele, iar ochiul se bucura de un mozaic al culorilor si o inepuizabila creatie de flori, modele geometrice, toate intr-un amalgam placut ochiului atat ca forma. cat si culoare; niciodata la fel, mereu surprinzatoare- totul facut din 3 bucati dreptunghiulare de oglinda puse in piramida si intre ele 4, 5 cioburi de sticla colorata. Atat de putin si atat de mult avand a darui simturilor, ochiului, trairilor interioare.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri