Cherie Carter-Scott este cunoscuta ca si coach la nivel international iar textul ei Viata este un joc si acestea sunt regulile sale a facut inconjurul lumii.

Iata care sunt, in opinia lui Cherie Carter-Scott: Cele 10 reguli ca SA FII OM!

1. Vei primi un corp. Iti va placea sau il vei uri, dar este al tau, ca sa il tii pentru toata viata.

2. Vei invata lectii. Esti inrolat intr-un program de educatie full-time care se numeste VIATA.

Foto: Pexels

3. Nu exista greseli, doar lectii. Evolutia este un proces de incercare, eroare si experiment. Experimentele ratate sunt parte la fel de importanta din proces, asemenea experimentelor care functioneaza.

4. Lectiile sunt repetate pana sunt invatate. O lectie iti va fi prezentata in forme diverse pana cand le inveti. Dupa ce ti-ai insusit o lectie de viata, poti sa mergi mai departe la urmatoarea lectie.

Foto: Pexels

5. Invatarea nu ia sfarsit niciodata. Nu e nicio parte a vietii care nu continua cu lectiile sale. Daca esti in viata, aceasta inseamna ca exista inca lectii pe care le mai ai de invatat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri