31 Martie 2017 publicat în Lifestyle 15 share-uri

De ce ai plans, fraiera ce esti? Tu chiar nu stii ca meriti ceva mai bun de atat?

Pana intr-o zi cand am deschis ochii larg, am privit apartamentul in care de o luna nu mai facusem curat, am tras draperiile pline de praf, am tras perdelele si am deschis toate geamurile. Am pus pe mine un pantalon si un tricou vechi, mi-am legat parul si am facut toata ziua curatenie, o curatenie din aia adevarata in care nu ierti nici un coltisor, nici un geam, nici un paianjen. Am muncit 6 ore fara sa simt oboseala deloc. Uda de transpiratie, am intrat in dus, mi-am pus ceva sa mananc si dupa aceea am dormit. Era ora 20 si am dormit neintrerupt pana a doua zi la ora 13.

M-am trezit vesela si cu chef de treaba maxim, am pus aspiratorul peste tot, am dat toate cartile din biblioteca si am aspirat si pe sub pat. Cand am obosit, le-am lasat pe toate asa cum au ramas si m-am imbracat si am iesit afara, am fost pana la coafor. Era inca deschis si am rugat-o pe fata care imi fila uneori parul cel lung, sa ma tunda scurt de tot, bob; ea s-a uitat lung la mine

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

- vreti sa va tundeti scurt.. ???
- Da, cel mai scurt bob pe care stii tu sa il faci…

Cand a terminat fata m-a privit cu teama sa nu ma fi razgandit. I-am spus ca imi place de mor cum m-a tuns si drept rasplata i-am lasat un bacsis dublu. In primul magazin mi-am luat o vopsea de par, asa, ca sa schimb tot daca tot e sa schimb ceva in viata mea, si din saten auriu am ajuns un blond gri platinat, dar imi placea strasnic de mult. Acasa m-am vopsit si chiar m-am si machiat dupa aceea. Asa, aranjata, am comandat pizza si m-am uitat la vreo trei filme unul dupa altul pana pe la doua dimineata. Am adormit tun si m-am trezit dupa 4 ore odihnita si binedispusa. Acum ma intrebam singura: ce sa fac, termin curatenia sau plec in oras?

Evident, am plecat in oras, gatita, tunsa fresh, machiata cu gust. Ma priveam in vitrine si ma intrebam singura:

- de ce ai plans, fraiera ce esti??? Tu chiar nu stii ca meriti ceva mai bun de atat???

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

A mai trecut ceva timp, acum simteam altfel curgerea timpului si cel mai rau ma simteam lunea seara, dar in timp am trecut si peste asta.

-M-am simtit cu adevarat bine cand am scris prima poezie… si de atunci scriu.

* Un articol trimis de Ionescu Maria Gabriela


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri