29 Martie 2017 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Iata 19 dintre lectiile de viata pe care Francesca le-a invatat de la bunica sa, Anna Lee Shetler, o doamna frumoasa care a trait frumos si care a stiut cum sa isi mentina si sa isi cultive tineretea si vitalitatea. Sunt invataminte demne de urmat si de luat in seama de fiecare dintre noi:

8. Lasa-te inconjurata de oameni inteligenti, amuzanti, plini de viata si interesanti, care adora sa fie cu tine. Nu te multumi cu altceva sau cu altcineva.

9. Fii spontana. A face ceva iesit din comun, sub impulsul momentului, te poate face sa te simti vie si tanara.

10. Sa nu iti para rau de tine insati. Este o risipa de timp si o risipa de viata. Si ii plictiseste de moarte si pe ceilalti. Niciodata in viata mea nu am auzit-o nici macar o data pe bunica mea plangandu-se in legatura cu viata ei.

11. Acorda-ti timp sa fii frumoasa. Nu te poti simti deprimata si fabulos in acelasi timp. Bunica obisnuia sa isi coafeze parul in fiecare saptamana, sa il intretina frumos si sa isi machieze buzele.

Foto: Ruslan Guzov /Shutterstock

12. Rasfata-te cu lucruri neimportante si minunate, chiar daca par frivole si inutile. Iti va aminti ca esti minunata. Iar cand te simti minunat, pur si simplu te simti mai bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

13. Nu spune si nu gandi niciodata ca esti “prea batrana” sa faci ceva. Nu este decat o profetie care se va implini de la sine, esti pe cat de batrana iti faci mintea sa creada ca esti.

14. Traieste dupa cum simti ca este varsta ta reala, nu dupa cum iti spun altii. Daca te simti de 16 ani, pastreaza aceasta energie si te vei simti ca o adolescenta pentru cat timp iti doresti.

15. In fiecare dimineata cand te trezesti, spune-ti ca esti o persoana frumoasa si minunata in timp ce te privesti drept in ochi in oglinda. Anna Lee facea acest lucru si ocazional isi canta.

Continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri