21 Martie 2017 publicat în Lifestyle 50 share-uri

5 sfaturi de la Dalai Lama pentru a ramane fericit chiar si atunci cand lumea din jurul tau pare a se prabusi:

Sfat Dalai Lama 3: Nu lasa mania sa iti domine gandurile. Inconjoara-te de prieteni buni.

Daca simti manie fata de orice imprejurari si circumstante, nu le lasa sa iti domine gandurile. “Mania constanta este foarte rea pentru sanatatea noastra”, este de parere Dalai Lama. “Incerc sa am in minte in mod constant compasiunea si apoi sa ma inconjor de alti oameni plini de compasiune”. Acest lucru poate reduce mania. Fa acest lucru si sanatatea ta va deveni mult mai buna.

“Avem nevoie de prieteni. Pentru a dezvolta prietenii autentice, increderea este foarte importanta. Daca le arati celorlalti un fel autentic de respect, dragoste autentica, atunci increderea vine si ea”, a mai adaugat liderul ulterior.

Nu trebuie sa ne negam nici suferinta sau sentimentele de manie, completeaza si psihologul Kristin Neff, ci sa le inconjuram cu grija, compasiune si dragoste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Sfat Dalai Lama 4: Ajuta-i pe ceilalti

O alta cale despre fericire, este de parere Dalai Lama, este cea de a incerca sa fii de ajutor intr-un fel sau altul celorlalti. Ajutandu-i pe ceilalti, indiferent de situatia din jur, iti poti pastra increderea in sine si fericirea.

Sfat Dalai Lama 5: Nu uita ca si inauntrul tau a fost candva un copil

Fii jucaus, fii asemenea unui copil, ne sfatuieste Dalai Lama. Copiii sunt foarte sinceri si adesea ii accepta pe ceilalti fara sa ii judece. “Copiilor nu le pasa care este religia lor, care este nationalitatea lor, nu le pasa de contextul familial”. De aceea Dalai Lama rade constant si este jucaus chiar si cand abordeaza subiecte serioase.

“Natura umana fundamentala este plina de compasiune… In timp ce competitivitatea si materialismul fac ca aceste sentimente sa fie latente, fiind jucaus poti aduce acele sentimente inapoi”, declara calugarul tibetan.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Surse: edition.cnn.com ; Esquire.com ; thepowerofideas.ideapod.com

Foto homepage: By Aleshyn_Andrei/ Shutterstock.com

Foto 2: chainarong06 /Shutterstock

Garbo iti recomanda si articolele:
Cine sunt cei 10 HOTI DE ENERGIE? Dalai Lama ne invata cum sa ne protejam de furtul energetic

Dalai Lama: 10 LEGI ALE VIETII care te vor face un om mai bun

Repeta aceasta mantra extraordinara a lui Dalai Lama in fiecare dimineata si vei observa diferenta

Cele 18 reguli ale lui Dalai Lama pentru o viata de trait


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri