14 Martie 2017 publicat în Lifestyle 58 share-uri

Cu totii avem unele zile mai grele sau pur si simplu energia ne mai paraseste cateodata si simtim nevoia unei pauze odihnitoare, care sa ne readuca zambetul pe buze si motivatia la nivel optim.

Daca simti nevoia sa faci o pauza relaxanta, in care gandurile sa iti fuga de la grijile cotidiene spre idei si mesaje frumoase, atunci te invitam sa urmaresti 3 clipuri scurte care iti vor face ziua mai frumoasa.

Ce am pierdut din teama de a nu pierde

Iata o scurta lectie de viata despre modul cum privim obstacolele zilnice, despre cum putem trece cu usurinta peste acestea si cum putem fi mai fericiti. Nu stresul este cel care ne omoara, ci reactia noastra in fata acestuia :-)

Legenda verighetei – de ce o purtam pe al patrulea deget de la mana?

Iata o frumoasa analogie a tipurilor de iubire pe care le intalnim in viata, precum si simbolul legaturii vesnice cu cel drag, pe care verigheta o promite. Daca te-ai intrebat vreodata de ce verigheta se poarta pe al patrulea deget de la mana, veti gasi cel mai frumos raspuns in clipul de mai jos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Daca un bebelus ar putea vorbi...

Daca un bebelus ar putea vorbi, acesta ar fi unul dintre mesajele pe care le-ar transmite parintilor sai si oamenilor mari. Aceste ganduri impresionante vor strani emotii in sufletul fiecaruia.

Nu uitati sa ne trimiteti sugestiile voastre, le asteptam cu drag si le dam curs cat mai curand posibil. Va asteptam asadar pe Canalul Youtube KudikaWear a smile!

Kudika este casa lucrurilor frumoase si pozitive, acolo unde gasesti informatii curate si de calitate, unde zambetul ia locul incruntarii si increderea in tot ce este mai bun in lume devine tot mai puternica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri