Ivette Ivens, o artista extrem de talentata, a dorit sa imparta cu lumea intreaga frumusetea sarcinii si miracolul maternitatii.

Femeile sunt niste zeite. Indiferent de etapa vietii in care se afla. Chiar daca trece prin anumite transformarii in timpul sarcinii, corpul unei femei in aceasta perioada nu este in niciun caz dizgratios, ci minunat. Indiferent de dificultatile care vin la pachet cu ea, maternitatea este un dar, un privilegiu feminin. Acesta este mesajul pe care Ivette Ivens, o artista extrem de talentata, doreste sa il transmita lumii intregi prin fotografiile sale cu totul si cu totul speciale, facand cunoscuta tuturor frumusetea sarcinii. “In ciuda senzatiei de rau, a picioarelor umflate, a durerii, femeile sunt zeite si ar trebuie sa se simta ca niste zeite!”, declara artista intr-un articol publicat pe Bored Panda.

Ivette fotografiaza femei in timpul sarcinii, surprinzand in fotografiiile sale formele maternale feminine. Rezultatul? Fotografii extraordinare, superbe, care surprind conexiunea dintre viitoarea mamica si puiul din burtica ei si ne amintesc sa apreciem perioada sarcinii, corpul nostru si pe noi insene in aceasta perioada. Iar Ivette reuseste sa transpuna acest lucru in fotografiile sale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Modelele talentatei fotografe sunt femei insarcinate care pozeaza de obicei atat in cadre interioare, cat si in natura. Cu toate acestea, preferinta lui Ivette pentru cadrele in natura este evidenta si declarata. Ivette sustine ca modelele sale se simt in largul lor in natura. “Aici este locul in care ideile mele ies din cutie. Aici ma simt cea mai fericita. Iubesc aerul proaspat. Iubesc efectul creat de razele soarelui furisandu-se printre copaci. Aici modelele se relaxeaza. Aici ne conectam una cu cealalta. Aici se intampla magia”, declara Ivette pentru Huggington Post.

La randul sau, Ivette a trecut prin experienta sarcinii, fiind mamica a doi baietei. “Viata care crestea inauntrul meu m-a facut sa observ natura din jurul meu. Am simtit o conexiune atat de puternica cu natura ca niciodata inainte in viata mea. A fotografia modelele afara, in natura… a fost ceva natural.”

O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor

Puteti vedea fotografiile pe Contul de Instagram ivetteivens

Foto homepage: By Aysuro /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri