10 Martie 2017 publicat în Lifestyle 4 share-uri

"Ma simt sprijinita si iubita atunci cand primesc atentie, cand sotul meu comunica cu mine si cand imi ia partea in anumite chestiuni. Ma simt iubita atunci cand e deschis spre mine si comunicam."

Pentru barbati: Cum sa faci o femeie fericita
 

17. Fa-i cafeaua de dimineata

Nimic nu se compara cu placerea de a te simti alintata de propriul iubit dimineata. Cafeaua este un alint. Toate femeile pots a confirme acest lucru. Ca sa ii arati ca o iubesti, fa-i cafeaua de dimineata.

18. Fii fericit ca ea petrece timp cu prietenele ei

In lumea femeilor, un aspect important il reprezinta conexiunea speciala pe care ele o au cu prietenele de acelasi gen. Bucura-te si incurajeaz-o sa iasa la intalniri cu prietenele ei cele mai bune.

Micile gesturi de afectiune sau gesturile mari sunt foarte importante intr-o relatie, dar in acelasi timp este important sa petreceti in fiecare zi timp de calitate impreuna si sa reimprospatati atmosfera romantica dintre voi. - Tracey Cocs, experta in relatii de cuplu.

19. Plecati in vacante impreuna

Un alt aspect important pentru femei in cadrul relatiilor este sa planuiasca si sa plece impreuna cu partenerii lor in vacante speciale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Leagăn pentru toată copilăria

20. Fa dragoste cu ea!

Sa se simta dorita, atragatoare si frumoasa este unul dintre aspectle care fac orice femeie fericita.

21. Uitati-va la televizor sau la filme impreuna

Este un mod de a va conecta si de a impartasi o experienta comuna atunci cand priviti ceva impreuna.
 

Bonus: Evident, nu te uita dupa alte femei pe strada. Este unul dintre aspectele care provoaca un mare disconfort emotional unei femei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri