10 Martie 2017 publicat în Lifestyle 4 share-uri

"Ma simt sprijinita si iubita atunci cand primesc atentie, cand sotul meu comunica cu mine si cand imi ia partea in anumite chestiuni. Ma simt iubita atunci cand e deschis spre mine si comunicam."

Cum sa faci o femeie sa se simta iubita

Cele mai mici lucruri fac ca o relatie sa functioneze, spune Tracey Cocs, experta in relatii de cuplu.

9. Spune-i ca e frumoasa

Traim intr-o societate care pune o presiune imensa asupra femeilor sa arate dupa idealuri de frumusete. De aceea iubitele sau sotiile voastre pot avea momente de indoiala. Aratati-le suportul vostru si spuneti-le ca sunt frumoase si ca le apreciati. Pentru o femeie nu conteaza nimic mai mult decat modul cum o vede barbatul pe care il iubeste si nimic nu o face mai fericita decat sa fie apreciata in toate aspectele, exact asa cum ea il apreciaza.

10. Nu uita niciodata aniversari sau ziua ei de nastere

Aceasta este una dintre greselile pe care multi barbati le fac, probabil multi dintre ei neintentionat. Dar pentru o femeie este important sa ii arati ca ea e importanta avand grija sa nu uitati aniversari sau ziua de nastere. Cand ai uitat, o femeie simte o disconexiune adanca si de aceea sufera in astfel de cazuri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Leagăn pentru toată copilăria

11. Fii increzator in tine

Nu transforma o femeie pe care o iubesti in mamica ta. Ea are nevoie sa stie ca se poate baza pe tine, iar daca esti prea vulnerabil, o femeie va simti incet incet sa se retraga.

12. Vrea sa fiti mai mult decat prieteni

Nevoia de romantism, conexiunea aceea speciala care exista doar intr-un cuplu romantic, nu poate fi inlocuita cu absolut nimic. Femeiele vor sa va stie prietenii, amantii si confidentii lor.

13. Are nevoie sa petreci timp cu ea

O femeie se simte iubita atunci cand faceti lucruri deosebite impreuna. Astfel de activitati creeaza senzatia de apropiere.

14. Nu face din ea o servitoare

Femeile se simt profund jignite si nerespectate atunci cand nu va asumati si voi trebuir casnice. Este firesc si normal ca un barbat poate sa arate ca stie sa aiba si el grija de el insusi si nu lasa o femeie „sa stranga mereu dupa el”.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

15. Respecta-i spatiul intim

Oricine se simte confortabil atunci cand stie ca spatiul sau intim este respectat. Nu ii cauta niciodata in telefon sau in mesageria Facebook.

16. Asuma-ti responsabilitatile de parinte

Pentru o femeie este deosebit de important sa vada ca, in acel caz cand aveti copii impreuna, iti asumi cu maturitate, responsabilitatile aferente acestui rol. Implica-te in cresterea, educarea si ingrijirea copiilor. Asa cladesti o familie sanatoasa emotional si fericita. Nu lasa cresterea copiilor pe umerii femeii. Mai mult, copiii tai au nevoie in viata lor si de prezenta si atentia tatalui.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri