6 Martie 2017 publicat în Lifestyle 21 share-uri

Aceste persoane sunt foarte sensibile, empatice si se conecteaza in mod profund cu oamenii si natura. Se inconjoara de multi prieteni datorita firii lor luminoase, insa au tendinta de a se simti uneori singuri fiindca nu se simt intelesi pe deplin.

Trasaturi comune ale oamenilor cu frecventa inalta

7. Viseaza la o lume mai buna si au adesea stari de deprimare observand cate rautati sunt pe Pamant. Cand se remonteaza participa activ la schimbarea unor realitati dureroase pentru semeni, animale sau natura.

8. In mod intuitiv, acesti oameni isi ghideaza viata si activitatile in functie de sincronicitati si elemente universal magice. Gasesc semne divine in jurul lor si adesea, chiar si oamenii pe care ii intalnesc ii privesc ca pe niste raspunsuri la cautari interioare pe care le au.

9. Sunt persoane care au un nivel de constiinta inalta, cred in interconectivitatea lucrurilor si observa cum orice gest al lor poate afecta pe cineva. De aceea sunt foarte atenti la emotiile si nevoile celorlalti. Adesea se gasesc in ipostaza de a nu primi aceleasi raspunsuri incarcate de empatie si respect, atcuni cand la randul lor au nevoie de sprijin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

10. Tot datorita nivelului lor de vibratie, acesti oameni intampina dificultati in a-si gasi parteneri pe masura, capabili sa inteleaga emotiile la nivel profund, sa aiba un sistem moral bine definit si sa interactioneze de la un nivel profund uman, dincolo de masti si jocuri ale seductiei.

Iti recomandam si: Darurile spirituale: EMPATIA si CLARSIMTIREA. Cum sa afli daca esti una dintre persoanele care poseda aceste trasaturi?

Un articol inspirat de Curiousmindmagazine.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri