Fotografiile Elenei Shumilova au facut inconjurul internetului, fiind vizualizate de peste 60 de milioane de persoane din lumea intreaga. Sunt extraordinare! Multe dintre fotografiile sale surprind relatia de pura prietenie si de conexiune dintre copiii sai si animalele de la ferma.

Elena Shumilova este o fotografa extrem de talentata din Moscova, fost arhitect, dar si o mamica fericita a trei copii. In varsta de 33 de ani, tanara mamica locuieste impreuna cu sotul si familia sa intr-un taram de vis, idilic parca, la o ferma situata pe marginea lacului, in Adreapol.

Fotografiile in care surprinde diferite cadre cu copiii sai au facut inconjurul internetului, fiind vizualizate de peste 60 de milioane de persoane din lumea intreaga. Multe din fotografiile sale sunt surprise la ferma lor de animale din Andreapol si impresioneaza prin modul in care reusesc sa sublinieze relatia de pura prietenie si de conexiune dintre aceste micute suflete pure si animalele de la ferma.

Intr-o lume magica populata de caini, pisici, gaste, iepuri, cai, natura, copii, viata si bucuria de a trai sunt surprinse intr-un mod uimitor prin intermediul fotografiilor. Elena se lasa inspirata in compozitiile sale fotografice de cadrele rurale, de fenomenele naturale, de anotimpurile care se schimba. “Cand fac fotografiile, prefer sa folosesc lumina naturala – atat in interior, cat si in exterior. Imi plac toate tipurile de imprejurari – luminile de pe strada, lumina de lumanare, ceata, fumul, ploaia si zapada -orice ofera profunzime vizuala si emotionala imaginii”, declara artista intr-un articol publicat pe boredpanda.com.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Va lasam in continuare intr-o lume pura si frumoasa, cu copii si animale, si va invitam sa admirati cateva dintre fotografiile de pe Instagram ale artistei Elena Shumilova.

Foto homepage: By Viktor Gladkov  /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri