Daca o intreba cineva: “Ce gust avea acea cafea sarata?”, ea raspundea intotdeauna “Este dulce"... Cititi o frumoasa poveste de dragoste care a facut inconjurul internetului si care este foarte indragita si sharuita.

Mai tarziu, am incercat sa iti spun adevarul de atat de multe ori, insa imi era frica ca o sa crezi ca sunt un mincinos si ca nu o sa ma mai crezi niciodata… Acum sunt pe moarte si nu imi este frica de nimic asa ca iti spun adevarul: nu imi place cafeaua sarata, de fapt o urasc! Ce gust rau si ciudat… Dar din moment ce mi-ai preparat-o cu atat de multa dragoste, am baut-o toata viata mea!

Te rog, iarta-ma, draga mea… ca te-am mintit prima oara in acea cafenea si ca mai apoi nu ti-am spus adevarul ori de cate ori ai facut cafeaua pentru mine! Nu te mint acum cand spun ca nu as fi putut sa imi beau cafeaua in orice alt fel!

Tot indragostit nebuneste de tine!”

Daca o intreba cineva: “Ce gust avea acea cafea sarata?”, ea raspundea intotdeauna: “Este dulce”.

Foto: CREATISTA / Shutterstock

Mesajul acestei povestiri:

Dragostea nu inseamna sa uiti, ci sa ierti, nu sa vezi, ci sa intelegi, nu sa auzi, ci sa asculti, nu sa renunti, ci sa continui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

1. Invata intotdeauna sa profiti cat mai mult de orice situatie. De asemenea, fii intelept.

2. O mare dezamagire se poate dovedi a fi o binecuvantare ascunsa, cine stie…


Autor: Anonim

Foto homepage: CREATISTA / Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri