20 Februarie 2017 publicat în Lifestyle 17 share-uri

Cate dintre aceste obiceiuri pozitive le bifezi si tu?

1. Oamenii fericiti nu au resentimente

Oamenii fericiti inteleg ca e mai bine sa uite si ierte decat sa ramana in stari negative care le fac mai mult rau decat bine. Resentimentele ne afecteaza starea generala de bine, ne stirbesc din creativitate si ne consuma energia. De ce ai lasa pe cineva sa iti faca mai mult rau decat ti-au facut deja? Oamenii fericiti se concentreaza pe partile bune ale vietii lor.

2. Oamenii fericiti ii trateaza pe toti ceilalti oameni din vietile lor cu bunatate

A fost demonstrat stiintific ca a fi cald si bun te face fericit. Ori de cate ori esti bun, creierul tau produce serotonina, un hormon care sterge tensiunea si iti creste nivelul de energie. Sa ii tratezi pe oameni cu iubire, demnitate si respect te ajuta de asemenea sa iti construiesti relatii mai puternice.

Rick Hanson vorbeste despre iubire si bunatate si importanta de a avea aceste sentimente in vietile noastre:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

3. Oamenii fericiti vad problemele ca pe niste provocari

„Problema” nu este parte a vocabularului unei persoane fericite. Aceste persoane vad problemele ca pe niste provocari si oportunitati de dezvoltare. Ei vad oprtunitati si nu bariere. Ori de cate ori intalnesti un obstacol, incearca sa te gandesti la el ca la o provocare.

Foto: Pexels

4. Oamenii fericiti isi manifesta recunostina fata de ceea ce au deja

Exista o zicala cunoascuta ”Cei mai fericiti oameni nu au cel mai bun din toate; ei fac ca tot ceea ce au deja sa fie cel mai bun.” Vei avea o mai mare stare de satisfactiedaca iti contabilizezi deja bine-cuvantarile, in loc sa tanjesti dupa ceea ce nu ai.

5. Oamenii fericiti viseaza maret

Oamenii care au acest obicei al visatului maret au mai multe posibilitati pentru a-si implini telurile decat aceia care nu viseaza maret. Daca indraznesti sa visezi marte, mintea ta se plaseaza intr-o stare de constienta pozitiva si focusata.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

6. Oamenii fericiti "nu se impiedica de un ciot"

Ei gandesc asa: Va mai conta aceasta intamplare la fel de tare si peste un an? Oamenii fericiti au inteles ca viata e prea scurta ca sa puna la sufelt situatii negative. Aceasta atitudine ii ajuta sa se bucure mai tare de lucrurile importante din vietile lor si sa fie mai fericiti.

7. Oamenii fericiti ii vorbesc pe altii de bine

Sa spui lucruri dragute despre altii ii incurajezaza pe oameni sa gandeasca pozitiv despre ei insisi si in felul acesta creezi o relatie pozitiva si sincera. Sa poti vedea si sa le arati celorlalti cele mai frumoase aspecte din ei insisi, este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le puteti face. Iar cand oferi energie benefica, primesti energie benefica.

8. Oamenii fericiti nu cauta niciodata scuze

Benjamin Franklin a spus la un moment dat „Acela care este bun la scuze este rareori bun la ceva.” Asa incat, oamenii fericiti nu isi cauta scuze, nu dau vina pe altii. Isi asuma propriile greseli si asumandu-si, incearca sa devina apoi, persoane mai bune.

„Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat

9. Oamenii fericiti traiesc in prezent

Oamenii fericiti nu se agata de trecut, pentru ei cel mai frumos dar este prezentul. Ei nu isi fac griji pentru viitor de asemenea. Savureaza prezentul. Ei se lasa purtati de puterea prezentului. Se opresc si miros trandafirii pe strada.

10. Se trezesc la aceeasi ora dimineata

Ati observat ca multi oameni de succes au tendinta de a se trezi foarte de dimineata? Sa te trezesti in fiecare dimineata iti stabilizeaza ritmul circadian si de asemenea, acest fapt creste productivitatea.

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri