16 Februarie 2017 publicat în Lifestyle 1 share-uri

M-a durut ca trebuie sa spun asta, sa recunosc in fata ta ca sufar. Nu ai miscat un deget. Nu-mi dau seama cum ai fi putut umple tu golul din sufletul meu. Un gol imens care ma stinge pe dinauntru si ma secatuieste de tot ce e frumos.

Corpul acesta care a nascut de doua ori. Natural. Prima data, nastere pelviana. Cumplit. Intr-o lume prezenta in care femeilor le e teama sa nasca.

Mi-am revenit bine, zic eu. Zic si cei din jurul meu. Arat ca o fata de 19 ani. Multe au celulita si vergeturi, chiar daca nu au copii. Si nici kilograme nu am atat de multe cat insinuezi tu. La 57 kg ale mele, ma bucur ca nu ma ia vantul pe sus. Acum 20 de ani, cand m-ai cunoscut, aveam 47 kg. Ma faci sa ma simt cam in varsta. Desi, fiecare varsta are avantajele ei.

Foto: Tinxi / Shutterstock

De fapt, cred ca tu cauti altceva. Incerc sa te inteleg, dar nu pot accepta sa ma calci in picioare.

O astfel de acceptare inseamna resemnare. Resemnarea inseamna retragere. Ascundere. Limitare.

Tu cauti tinerete si prospetime, cu toate ca esti la mijloc de veac. Ai imbatranit urat. De multe ori jignesti, apoi vii si iti ceri iertare. Sunt ani buni de cand nu mai aud un compliment. De la tine, persoana mea iubita, de la tine, jumatatea mea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Degeaba aud de la cei din jurul meu, e ceea ce observ si eu in oglinda. Tu nu-mi mai spui: ce dor mi-a fost de tine!

(Semnat,
Raza de soare)

* Un articol trimis de Mariana Miron

Foto homepage: Captblack76 / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri