Modul cum noi percepem lumea ne influenteaza modul de a fi si invers, caracterul nostru este influentat de modul cum noi percepem lucrurile din jur. Iti prounem acest test de personalitate creativ care iti dezvaluie aspecte neconstientizate despre tine.

Daca ati obtinut Majoritate de A: Esti o persoana foarte optimista!

Acest test al imaginilor releva faptul ca sunteti o persoana optimista, cu un tonus debordant si molipsitor. Punctul vostru forte este abilitatea de a comunica eficient si fara a depune vreun efort. Nu sunteti omul care sa ii judecati pe ceilalti si asta va aduce mult capital de incredere.

Oamenii va iubesc si va apreciaza pentru modul cum stiti sa ii intelegeti si sa ii imbarbatati. In orice grup sunteti sufletul si motorul bunei-dispozitii. Cuceriti prin sarm, zambete si inteligenta.

Energia voastra este una debordanta, vibrati pozitiv si acest lucru pentru ca stiti sa priviti mai degraba partea plina a paharului, in orice situatie v-ati afla. In general sunteti o persoana pasionala si carismatica. Reusiti sa va adaptati cu usurinta schimbarilor care survin in viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Daca ati obtinut Majoritate de B: Esti o persoana metodica care iubeste stabilitatea

In viata voastra aveti nevoie de stabilitate si confort. Sunteti o persoana echilibrata si metodica. Aveti o minte clara si organizata care reuseste sa faca sens cu privire la orice aspect al vietii. Acest lucru va ajuta foarte tare sa depasiti aspecte importante, cat si in gestionarea eficienta a relatiilor cu oamenii din jur. De altfel, ceilalti se bazeaza si se incred foarte tare in capacitatea voastra de analiza si va vor contacta adesea pentru un sfat bun, impartial si empatic.

Voi cautati armonia in absolut tot ce faceti, in fiecare aspect al vietilor voastre. Chiar si cele mai mici detalii sunt foarte importante pentru voi. Aveti un spirit cartezian, capabili sa va gestionati foarte bine emotiile stiind diferenta dintre nevoie si dorinta. Sunteti persoane telurice, mereu in cautarea stabilitatii si conexiunii cu realitatea obiectiva. Simtul responsabilitatii este punctul vostru forte. Va asumati cu responsabilitate orice decizie si stiti sa va mentineti cumpatul in situatiile extreme. De asemenea stiti sa va tineti promisiunile si fata de voi insiva, dar si in fata celorlalti.

A contat cine a zbierat mai tare 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Daca ati obtinut majoritate de C: Sunteti o persoana extrem de creativa!

In ceea ce va priveste, creativitatea face parte din viata voastra si se confunda cu fiecare pas pe care il faceti. Debordati de culoare si ingeniozitate. Pentru voi, cele mai importante aspecte ale vietii sunt intuitia, bucuria de admira frumosul din jur, inteligenta si intelepciunea. Aveti un mod de a gandi care este in mod evident diefrit de al celorlalti. Voi siunteti creatorii, inovatorii, progresistii, cei care fac ca aceasta lume sa se miste catre un viitor mai frumos.

Toate fatetele vietii voastre sunt fascinante si presarate cu magie. Aveti capacitatea de a transforma situatii nefaste in adevarate oportunitati. Aveti un talent natural spre gasirea de solutii si idei noi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri