16 Ianuarie 2017 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Ne lasam prinsi in valtoarea zilelor agitate si uitam acele ganduri de incurajare care ne-ar face sa zambim in orice moment, sa cautam speranta in orice moment. Acestea sunt cele 12 adevaruri despre viata pe care sa nu le mai uitam niciodata!

Inspiratie pentru viata

7. Adevar despre viata: Fericirea o gasesti in interiorul tau.

“Iubirea este puntea dintre tine si restul.", spunea Rumi. Asta inseamna ca ar trebui sa intelegem cum fericirea este mai degraba in echilibrul nostru interior si felului cum noi ni-l putem cladi. Acest echilibru care aduce fericire, nu trebuie pus in seama celorlalti sau a unor evenimente externe nou.

8. Adevar despre viata: Gandurile pozitive creeaza circumstante pozitive.

Odata ce incepi sa inlocuiesti gandurile negative cu cele pozitive, vei incepe sa ai rezultate pozitive. - Willie Nelson

Iti recomandam si: Marc Chernoff: 20 de afirmatii puternice pentru a ne antrena mintea sa construiasca lucruri pozitive in prezent

9. Adevar despre viata: Zambetele sunt contagioase. :)

Atunci cand zambesti, ii faci si pe cei din jurul tau sa zambeasca. Alteori, cu un zambet daruit din inima poti sa luminezi intreaga zi a cuiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Foto: Pexels

10. Adevar despre viata: Esuezi doar daca renunti.

Succesul nu este masurat de ceea ce ai obtinut, ci si de momentele pe care le-ai avut de infruntat pe drumul tau. – Orison Swett Marden

11. Adevar despre viata: Bunatatea este pe gratis.

Daca reusim sa patrundem esenta acestei reguli de viata, atunci probabil, am inteles totul!

Iti recomandam si: 30+ citate inspirationale despre SUCCES, de care ai nevoie in acest moment!

12. Adevar despre viata: ‘Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte’…

Este una dintre cele mai cunoscute legi ale Universului si cu toate acestea o uitam atat de des. Da, este adevarat culegem ceea ce semanam.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri