11 Ianuarie 2017 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Lucrurile din jurul nostru spun o poveste nestiuta. Poate nu avem timp sa observam ce se intampla, dar uneori este mai bine sa observi. Sa deprinzi anumite invataminte din ceea ce vezi.

Cu zambetul inca pe buze, m-am uitat din instinct cum pleaca si am observat un alt cuplu langa banca de langa mine. Erau tineri, cred ca pana in 19 ani. El o tinea in brate, uitandu-se la lac.

Este uimitor cum atunci cand timpul se opreste, desi nu este asa, observi persoanele din jurul tau. Poate fi o iluzie in cazul unora si iubire adevarata in cazul altora, dar tot ce conteaza este ca iti dau un sentiment de fericire, de calmitate. In lumea asta in care traim, unde vezi mai mult rau decat bine, este bine uneori sa iti aloci tie o speranta ca mai sunt si lucruri frumoase de vazut, chiar si 10 secunde.

Trecand peste acesta paranteza, m-am uitat la ceasul de la telefon si apoi in jurul meu. Deja se insera si m-am gandit ca mai stau 5 minute, apoi urma sa ma reintorc in agitatia din mall. M-am uitat la pescarusi, la porumbei, am inchis ochii ascultand o melodie care mereu ma face sa ma simt calma, apoi i-am deschis. Fara sa vreau, m-am uitat la mucurile de tigara. Trec peste mustruluielile cum ca ar trebui aruncate la gunoi si nu aruncate pe jos si m-am incruntat. Nu din acest aspect. Mi-am pus o intrebare, poate neinteresanta pentru anumite persoane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Oare cate din mucurile acelea de tigari au fost fumate de fericire, de tristete, cu prietenii sau singuri?

Lucrurile din jurul nostru spun o poveste nestiuta. Poate nu avem timp sa observam ce se intampla, dar uneori este mai bine sa observi. Sa deprinzi anumite invataminte din ceea ce vezi. Poate intr-o zi, vazand pe cineva facand un gest frumos, iti va schimba perspectiva desi erai ferm convins ca nimic nu se va schimba. Poate intr-o zi te va ajuta sa iti dai seama ca ceea ce ai este mult mai important decat ceea ce vrei. Unele lucruri, desi ni le dorim, nu sunt si cele mai bune pentru noi. Nu contest nici faptul ca daca luptam pentru ceea ce ne dorim, nu avem o satisfactie mai mare cand obtinem acel lucru.

Sper ca am reusit sa va captez atentia cu aceasta povestioara. Este important sa acordam macar 10 minute din viata noastra pentru a observa micile detalii care fac diferenta.

Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

O zi si o seara frumoasa va doresc!

Mihaela Benghea

Foto homepage: Sompong Tokrajang / Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri