9 Ianuarie 2017 publicat în Lifestyle 1197 share-uri

Care este secretul vietii? Cum vei reusi sa traiesti fara niciun efort in concordanta cu ritmul sinuous si firesc al celor 12 legi ale Karmei?

Spiritualitate: Ca sa aplici cu succes cele 12 legi ale Karmei, trebuie sa intelegi secretul vietii.

Care este secretul vietii? Secretul vietii este sa fii tu insuti, sa te iubesti exact asa cum esti. Multumeste-i lui Dumnezeu pentru ca te-a facut exact asa cum esti. Imbratiseaza-ti si aspectele pozitive si aspectele negative. Apreciaza-te exact asa cum esti. Iar cand vei patrunde in profunzime acest adevar divin, vei putea sa aplici cu bucurie, usurinta si glorie, cele 12 legi ale Karmei. Vei intelege ca tu esti la randul tau o bucatica divina si ca tu esti creatorul vietii tale!

Cele 12 legi ale Karmei

1. Marea lege a Karmei

Orice tip de energie, vibratie sau emotie transmitem in Univers, aceasta se intoarce la noi! Iata de ce este important sa manifesti ganduri si intentii pozitive. Ceea ce transmiti Universului se reflecta in realitatea ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Foto: Pixabay

2. Legea karmei: Legea creatiei

Atunci cand ne iubim pe noi insine, incepem sa intelegem ca lucrurile care ni se intampla nu sunt intamplatoare. Ne luam viata in propriile maini si intelegem ca noi suntem creatorii ei. Viata nu se intampla de la sine, noi o facem sa se intample!

Foto: Pixabay

3. Legea umilintei

Trebuie sa acceptam inainte sa schimbam. Motorul schimbarii este acceptarea situatiei. Abia apoi putem face pasi spre transformare si noi perspective.

Orice ar contine momentul prezent, accepta-l ca si cand tu l-ai ales. In mod miraculos, viata ta se va schimba. - Eckhart Tolle

Foto: Pixabay

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri