28 Decembrie 2016 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Al patrulea volum din seria "After"!

Cartea "Dupa ce am gasit fericirea" este disponibila pe site-ul elefant.ro

Tessa si Hardin au infruntat toate provocarile, dar oare vor trai fericiti pana la adanci batraneti? Pana acum, viata i-a luat de multe ori prin surprindere.

Legatura lor e mai stransa ca oricand. Si totusi, se pare ca orice noua incercare le pune in pericol temelia pe care si-au construit relatia.

Tessa intelege tot zbuciumul lui Hardin si stie ca e singura care poate sa-l tempereze cand izbucneste. Insa cu cat i se dezvaluie mai multe despre trecutul intunecat al iubitului ei, cu atat acesta ii indeparteaza – pe ea si pe ceilalti – din viata lui.

Tessa nu mai e convinsa ca-l poate salva – nu fara a se sacrifica pe sine. Merita sa-si piarda identitatea in numele dragostei?

Dar Tessa e hotarata sa lupte. Numai ca nu stie pentru cine lupta de fapt – pentru Hardin sau pentru ea insasi?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Seria fanfiction After a adunat peste 1 miliard de fani online si a fascinat cititorii din intreaga lume. Acum afla si tu povestea despre care vuieste internetul!

"Anna Todd a creat cel mai mare fenomen literar al generatiei sale." - Cosmopolitan

"Tessa si Hardin sunt varianta moderna a cuplului clasic din Mandrie si prejudecata – domnul Darcy si Lizzy Bennet." - That's Normal

Anna Todd a castigat o popularitate imensa pe internet odata cu aparitia seriei After. Locuieste in Austin, impreuna cu sotul ei, cu care a doborat toate statisticile, casatorindu-se la o luna dupa absolvirea liceului. Anna a fost mereu o cititoare impatimita si i-au placut trupele de baieti si povestile romantice de iubire, astfel ca acum, cand a gasit un mod de a le imbina pe toate trei, se bucura de un vis devenit realitate.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Autor: Anna Todd; Carte aparuta la editura Trei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri