Iwona Podlasinska este o mamica din Polonia pasionata de fotografie si mama a 2 copii adorabili. Talentata artista a reusit sa surprinda cadre superbe cu cei doi copii si cei doi nepoti ai sai si in acelasi timp sa scoata in evidenta inocenta copilariei si frumusetea iernii.

Iwona Podlasinska este o mamica din Polonia pasionata de fotografie si mama a 2 copii adorabili. Talentata artista a reusit sa surprinda cadre superbe cu cei doi copii si cei doi nepoti ai sai si in acelasi timp sa scoata in evidenta inocenta copilariei si frumusetea iernii. Cadrele surprinse sunt extraordinare, desprinse parca din povestile de iarna in care copiii reusesc cel mai bine sa ii simta magia si sa se bucure de zapada.

“In realizarea acestor fotografii m-am lasat inspirata de filmele animate, de cartile pentru copii, de viata, de amintirile mele din copilarie, de joaca copiilor mei”, declara artista intr-un articol publicat pe Boredpanda.com. “Am vrut sa surprind sentimentul acela de nostalgie si de asteptare pe care ni-l inspira zilele scurte si noptile foarte lungi de iarna. Prin aceste poze, incerc sa imi amintesc sentimentele pe care le-am avut in inima mea cand eram copil si incerc totodata sa ii fac si pe ceilalti sa isi aminteasca magia Craciunului.”, adauga Iwona Podlasinska.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Puteti vedea fotografiile pe contul de Instagram iwonapodlasinska

Foto homepage: By Yuganov Konstantin /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri