13 Decembrie 2016 publicat în Lifestyle 32 share-uri

Un festival de Craciun Verde ca bradul cu tot ce e mai natural si mai organic pe piata!

Comunicat de presa

Ti-am pregatit un festival de Craciun Verde ca bradul cu tot ce e mai natural si mai organic pe piata! Avem un Targ de Craciun plin de cadouri ecologice create de artizani si designeri locali, un bistro unde poti servi hrana bio vegetariana sau vegana, un Vitamin Bar cu juiceuri, ceaiuri si smoothies super sanatoase, o zona de terapii pentru trup si suflet, concerte live, workshopuri si prezentari dedicate stilului de viata sanatos.

Festivalul Organic Christmas se desfasoara intr-o superba vila interbelica transformata intr-un spatiu cultural numit Point Art Hub. Locatia se afla pe strada Eremia Grigorescu nr.10, la un bat aruncatura de Teatrul tandarica din Piata Lahovari.

Asadar avem un spatiu modern, aerisit situat in buricul targului unde se aduna floarea cea vestita a comunitatii pasionate de green living. Dimineata te inviorezi cu o sesiune de ashtanga yoga alaturi de Alexandra Solomon, iar dupa practica cobori la Prana Vitamin Bar unde te energizezi cu sucuri din fructe si legume proaspat stoarse ca sa iti incarci bateriile pentru o zi intreaga. Dupa ce te-ai hidratat, te poti muta la Demmers Tea Bar unde te incalzesti cu ceaiuri bio si cafele organice. Bine de stiut ca tot de la Demmers Teahouse poti sa iti iei si cadouri faine de Craciun ca tot e sezonul de ceai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

La ora pranzului, te invitam la masa: avem un loc primitor unde te poti desfata cu mancaruri savuroase si prajituri delicioase pregatite pe loc de Ioana de la East of Kitchen si de raw vegan chef-ul stefan Nita. in plus, ai in meniu supe, paste, ratatouille cat sa nu-ti pui pofta in cui ! Totul gatit proaspat in stil vegetarian sau vegan.

Dupa masa esti asteptat de terapeutii cu maini de aur de la Centrul Shakti si de la studioul Dor de Mine care te vor energiza cu sesiuni de masaj si terapii corporale. Circuitul continua cu o sesiune de eco shopping. Vino la targul de Craciun unde ai pregatite cadouri pentru cei dragi facute din materiale naturale: lana, lemn , metal sau ceramica. Am invitat un grup de designeri si creatori pasionati de green living care vor aduce publicului ce au ei mai bun in materie de cadouri de Craciun: jucarii din materiale prietenoase, saluri de lana, manusi si caciuli, bijuterii si accesorii de corp, cosmetice 100% natural, ceaiuri si cafele organice, paine de casa cu maia, dulciuri sanatoase si alte surprize de iarna.

Nu poti pleca de la festival fara sa te bucuri macar de unul dintre concertele live din mansarda Point: sambata avem meditatie cu boluri tibetane alaturi de Ooan Kara, iar duminica avem concerte live cu handpan si hangdrum de la Nadayana si o sesiune speciala de seara la Kotodama. Pentru iubitorii de muzica jazz, soul sau funk avem o veste buna: duminica dupa masa il avem invitat la Organic Christmas pe Electric Brother care ne va incanta auzul cu piese rare din colectia personala.

Ti-am dat suficiente motive sa vii alaturi de noi la Organic Christmas, in weekendul de dinaintea Craciunului. si daca inca nu esti convins ca merita, atunci afla ca intrarea la festival este libera pentru ca cele mai bune lucruri in viata sunt gratis.

Ne vedem pe 17 si 18 decembrie la Point Art Hub. Ai toate detaliile si pe Facebook: https://bit.ly/2g4D5mB

Don’t panic, it’s organic!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri