6 Decembrie 2016 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Bucurati-va de acest text superb, o frumoasa declaratie de dragoste venind din partea unui barbat!

Bucurati-va de acest text superb, o frumoasa declaratie de dragoste venind din partea unui barbat! Articolul a fost scris de Andy Charrington si a aparut in publicatia Elephant Journal.

Cineva

by Andy Charrington, via Elephant Journal

Cineva langa care sa te trezesti. Cineva cu care sa imparti vremea, apoi cafeaua.

Cineva cu care sa visezi – sa planuiesti, sa proiectezi si apoi cu care sa sarbatoresti.

Cineva cu care sa castigi si cineva cu care sa pierzi.

Cineva de care sa iti pese si pe care sa il protejezi - si cineva pe care sa il lasi sa plece si sa il privesti zburand.

Foto: Andrey Nastasenko / Shutterstock

Cineva la care sa te holbezi uimit si sa te gandesti “Aceasta inima o iubeste pe a mea.”

Cineva cu care sa porti conversatii sub cerul instelat in noptile geroase. Cineva cu care sa chicotesti dindaratul fularelor, al manusilor si al caciulilor infundate pe cap. Cineva cu care sa te saruti sub vasc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi...

Cineva pe care sa il tii. Cineva care sa te tina. Sa fii pretuit de o comoara.

Cineva cu care sa privesti pasarile. Sa surprinzi licariri de albastru si verde si purpuriu si maro – si sa simti entuziasmul micilor minuni care se avanta spre cer. Sa vezi viata asa cum este, nu asa cum pare.

Cineva langa care sa stai si sa privesti copiii, poate chiar ai tai, si sa te bucuri de inocenta lor si sa te simti binecuvantata de cat de norocosi sunteti.

Cineva cu care sa uiti.

Cineva cu care sa gatesti. Cu care sa maturi podeaua. Cineva cu care sa faci magie din cotidian si sa zambesti fiindca este impreuna.

Cineva cu care sa plangi. Cu care sa impartasesti chiar si raurile de durere care nu se vad. Cineva pe care sa il tii strans, pe care sa il imbratisezi, pe care sa il ajuti, pe care sa il vindeci.

Cineva pe care sa il tii de mana. Cineva in ochii caruia sa privesti, iar degetele sa vi se impleteasca pe sub mesele de cafea si inimile sa vi se citeasca in ochi.

Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri