5 Decembrie 2016 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Descoperiti cateva dintre cele mai interesante citate si ganduri apartinandu-i lui Octavian Paler, acest mare om de cultura roman!

Cele mai frumoase citate de Octavian Paler

Citate de Octavian Paler - 18. “In functie de ce se clade te pe ruinele unei inchisori, se poate spune cat de necesar era ca ea sa fie daramata.”

Citate de Octavian Paler - 19. “Stiind ca vom muri, sa gasim aici un argument pentru a iubi si mai mult viata.”

Foto: Pixabay

Citate de Octavian Paler - 20. “Astazi stim ca nu putem sa facem nimic impotriva mortii, dar ca trebuie sa facem totul in favoarea sperantei.”

Citate de Octavian Paler - 21. “Dragostea e o lupta intre doua suflete si intre doua trupuri in care uneori nu e niciun invingator, alteori nu e niciun invins.”

Citate de Octavian Paler - 22. “N-am inteles ca tot ce nu am iubit la timp, am pierdut.”

Citate de Octavian Paler - 23. “Cu toate mizeriile si nedreptatile ei, lumea e singurul loc unde putem spera sa ni se faca dreptate.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Citate de Octavian Paler - 24. “Atat cat pricep eu lucrurile, omul l-a descoperit pe Dumnezeu nu uitandu-se spre cer, ci cautandu-l in sine insusi, ce anume ar putea opune mortii si neantului. N-am suportat gandul ca suntem doar pulbere si atunci am cautat in noi ceea ce s-ar opune pulberii. Dumnezeu e partea noastra care nu vrea sa moara, care nu se poate consola.”

Citate de Octavian Paler - 25. “N-am putut iubi niciodata un barbat pe care-l simteam inferior mie. Am simtit nevoia sa admir pentru a ma darui.”

Citate de Octavian Paler - 26. “Dragostea nu este doar un zambet, nu este doar o floare, dragostea este un suflet ranit si apoi vindecat de altul.”

Citate de Octavian Paler - 27. “Uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc, nu faptele sale…”

Citate de Octavian Paler - 28. “Nu sunt bune decat amintirile care te ajuta sa traiesti in prezent.”

Îți doresc timp… Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Citate de Octavian Paler - 29. “Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie, chiar daca dureaza toata viata.”

Citate de Octavian Paler - 30. “Iremediabila este numai greseala de a te lasa strivit.”

Citate de Octavian Paler - 31. “Trecutul traieste, e viu, se schimba in functie de ceea ce ni se intampla.”

Citate de Octavian Paler - 32. “Tentatia noastra de a bagateliza orice prin bascalie, prin zeflemea, nu e singura care ni-l face strain pe Don Quijote, impiedicandu-ne sa ajungem la ce este dincolo de partea amuzanta a aventurilor lui.”

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri