25 Noiembrie 2016 publicat în Lifestyle 29 share-uri

Daca ati suferit o pierdere care v-a marcat, ati trecut printr-o suferinta mare precum un divort, o despartire sau un deces al unei persoane apropiate, cuvintele lui Louise Hay va vor ajuta sa va vindecati si sa acceptati pierderea cu pace in suflet:

Cititi acest material vindecator pe care Louise Hay, autoarea cartii “You can heal your life”, l-a publicat pe pagina sa oficiala de facebook. Daca ati suferit o pierdere care v-a marcat, ati trecut printr-o suferinta mare precum un divort, o despartire sau un deces al unei persoane apropiate, cuvintele lui Louise Hay va vor ajuta sa va vindecati si sa acceptati pierderea cu pace in suflet:

“Cand oamenii se gandesc la o pierdere, ideea de a gasi un inteles sau ceva benefic din ea pare contradictoriu. Dar indiferent daca vorbim de o despartire, un divort sau chiar un deces, poti gasi mult mai mult acolo, depinzand de gandurile pe care le ai fata de ele. Nu ca ai putea opri pierderea sa nu se intample; doar ca gandurile tale pot schimba tot ce vine dupa pierdere.

Durerea este a inimii si a sufletului. Jeleste-ti pierderea, permite-i sa fie inauntrul tau si petrece timp cu ea. Suferinta este partea optionala. Aminteste-ti ca vii in aceasta lume in mijlocul unui film si pleci la mijlocul lui; si asa fac si oamenii pe care ii iubesti. Iubirea nu moare niciodata si spiritul nu cunoaste nicio pierdere.

Din moment ce modul in care gandesti modeleaza experienta pierderii tale, stabileste-ti intentia de a avea o experienta tandra, iubitoare a durerii. Si nu uita ca o inima franta este o inima deschisa.

Lasa-ti gandurile sa manifeste speranta pentru durerea ta. Alege-ti gandurile cu intelepciune. Fii bun cu tine insuti si reflecteaza asupra pierderii cu dragoste. Daca jelesti moartea cuiva, aminteste-ti cum l-ai iubit cand era prezent; sa stii ca poti continua sa il iubesti si in absenta sa. Poti trece de la durere la pace. Sfarsiturile sunt de asemenea si inceputuri.” (Louise Hay)

Louise Hay propune 10 afirmatii care te pot ajuta sa iti vindeci inima acum:

Louise Hay: 10 afirmatii pentru a vindeca o inima franta

1. Dragostea imi ghideaza toate relatiile.

2. Toate lucrurile se desfasoara asa cum ar trebui.

3. Cand ma dedau durerii, este vindecator.

4. In tristetea mea, ma iubesc pe mine insumi.

5. O sa-mi simt durerea, dar nu o sa raman in ea.

6. Imi onorez dragostea mai mult decat pierderea.

7. Pot gasi fericirea in orice situatie.

8. Iubesc viata si viata ma iubeste pe mine.

9. Am trait si am iubit.

10. Sunt vindecat.

Sursa: Pagina Oficiala de Facebook Louise Hay

Foto: By Irina Alexandrovna/ shutterstock.com

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri