24 Noiembrie 2016 publicat în Lifestyle 58 share-uri

Au fost oameni care ne-au iubit cu sinceritate, au fost altii care ne-au ranit profund si ne-au sfaramat inimile. Au fost oameni care au vazut fiecare frumusete de pe pamant inflorind in noi. Uitandu-ne inapoi, putem sa vedem fiecare urma pe care au last-o acesti oameni in noi. Putem sa vedem ca suntem interconectati si ca depindem unii de ceilalti in evolutia noastra.

3. Oameni care ne ajuta sa intelegem iubirea

Aceasta este una dintre cele mai dificile intalniri pentru unii dintre noi. Daca destinatia spiritului nostru suprem in aceasta viata este aceea de a invata si experimenta iubirea in toate aspectele ei, atunci vom trebui sa invatm iubirea prin contraste. Iar intalnirea cu un contrast poate fi extrem de dureroasa si sfasietoare. Dar o astfel de intalnire iti arata ceea ce iti doresti cu adevarat iar acel ceva, iubirea pura, o poti cunoaste stiind ceea ce ea nu e!

Foto: Pexels

Pentru altii, lucrurile sunt mai simple, mai sinuoase. Ii intalnim chiar pe acei oameni care reflecta perspectiva noastra despre iubire. Sunt relatii de crestere si de renuntare mutuala la ego. Sunt relatii unde ambii ofera la fel de mult, ca intr-un dans perfect si asta insemna tot a intelege si exersa iubirea.

Foto homepgae: Pexels

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri