22 Noiembrie 2016 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Ce e zambetul? Si cum apare? De ce? Zambet de om si zambet de copil, zambet de animalut si zambete de stele - pentru vise, pentru povesti inopinate de iubire si la fel de inopinat destramat...

de Alexandra Serban

Daca as scrie azi, as vrea sa scriu despre zambete, cum se creeaza, cum se confectioneaza, cum poti avea acces la ele. Sunt mari ca geamurile ce aduc lumina si se ciocnesc de podele, sunt mici si prin ele patrunde zgomotul cristalin al pasarilor ciondanindu-se in diminetile de primavara!?

Si cum se formeaza: cand picaturile de roua cad de pe varful frunzelor verzi pe spinarile rosii si imbulinate cu negru ale buburuzelor or poate cand copii alearga nestingherit pe aleile parcului ce li se pare atat de mare si neterminat?… Sau poate e cauzat de curcubeiele rasarite tam-nesam pe ceruri vinetii dupa furtuni gri si vijelie?

Ce e zambetul? Si cum apare? De ce? Si cum de tot el dispare la fel de strengaresc si usor cum ii fuse aparitia?

E din cauza unei culori tipatoare ce te pocneste in ochi de parca Scaraoschi ti-ar fi dat una cu un par in cap si vezi stelute si auzi ciripit de pasarele si asa - BUF- deodata viata ti se pare nu doar mai colorata, ci si mai diafana!?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Zambetul: pentru stare de bine, si ras, si pentru endorfine- insa ce il face sa nu apara la comanda? Ce il face pretios, fancy, atat de greu de procurat? E precum diamantele rare sau perlele gri - zambetul ala neaos, adevarat, natural, real, zguduitor de hranitor si real.

Zambet pentru chipuri ce se insenineaza si deodata le gasesti o cu totul alta personalitate ce statea ascunsa in spatele fetei acre si posomorate.

Zambet de om si zambet de copil, zambet de animalut si zambete de stele- pentru vise, pentru povesti inopinate de iubire si la fel de inopinat destramate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri