O dantura ingrijita este una atragatoare, dar mai ales sanatoasa. Cateva etape te pot scapa de vizitele nedorite la stomatolog, unde iti vei face programare doar pentru intretinerea zambetului. Asta doar daca tii cont de sfaturile facute de dentist.

Ingrijirea dintilor este foarte importanta mai ales pentru sanatatea lor, asa ca trebuie sa dezvolti un obicei ca un ritual pentru o igiena orala facuta zilnic la tine acasa.

Pentru un periaj facut corect, ai nevoie de articole profesionale potrivite tie, alese la indicatiile dentistului.

Pe langa aspectul dintilor, care este foarte importantant, acestia trebuie sa fie ingrijiti si pentru a ajuta la buna functionare a digestiei afectata daca masticatia nu este facuta bine, dar si pentru claritatea pronuntarii cuvintelor astfel ca dictia poate avea si ea de suferit.

Un aspect de mentionat - desi crezi ca faci totul cum trebuie, s-a putea sa gresesti si ar trebui sa primesti sfaturile stomatologului care va corecta metodele pe care le aplici. In procesul de ingrijire, ai in vedere si ingrijirea gingiilor si sa cureti si limba atunci cand faci periajul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Periute si paste de dinti, ate dentare sau apa de gura gasesti la promotii in catalogul online de la dm.

Mai multe sfaturi despre urmarea pasilor in igiena orala gasesti pe retail.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri