Nu poti trai nici cu ei, nici fara ei. Toate prietenele tale vor sa ii probeze si ai primit deja infamul compliment "iti sta mult mai bine fara ochelari".

Ochelarii sunt accesoriul de care nu te poti lipsi, daca nu ai fost inzestrata cu o vedere ca de soim. Cu toate acestea, exista situatii in care ai prefera sa iti fortezi ochii decat sa mai porti ochelarii de vedere.

1. Cheltui o avere de fiecare data cand trebuie sa-ti schimbi ochelarii

Iti este greu sa alegi niste rame care sa se potriveasca formei fetei tale, sa iti incadreze frumos chipul si sa iti puna in valoare trasaturile, iar cand le gasesti, privesti ingrozita pretul. Cand schimbi o pereche de ochelari, trebuie sa iti pregatesti din timp bugetul. Trebuie sa acoperi pretul consultatiei oftalmologice, al ramelor si al lentilelor si nu vrei sa faci un compromis in ceea ce priveste calitatea. Este normal, vederea ta este conditionata de calitatea ochelarilor, asa ca nu este momentul sa faci economii la acest capitol.

2. Nu te poti lipsi de ei niciodata

La concerte, la o intalnire, la petreceri, in vacantele de la munte sau de la mare, in cluburi. Oriunde ai merge, trebuie sa porti ochelarii, iar uneori chiar ti-ai dori sa poti renunta la ei si sa te distrezi fara nicio grija. De aceea, multe femei renunta la ochelari in favoarea acestor lentile de contact. Dupa cum vezi, exista suficiente modele pentru a-l alege pe cel care ti se potriveste, iar daca vrei doar sa experimentezi si sa vezi cum e sa le porti, nici preturile nu te vor descuraja. Pe langa faptul ca vei arata mai bine cu ele si vei avea garantia unei calitati incontestabile, nu te vei mai lovi nici de probleme precum aburirea sau faptul ca nu le poti purta la sala, pe partie sau vara, cand vrei sa porti si ochelari de soare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

3. Te incomodeaza cand faci sport

Una dintre cele mai mari probleme ale femeilor care poarta ochelari este ca trebuie sa ii foloseasca chiar si atunci cand merg la sala. Asta le creeaza un disconfort evident si, in unele cazuri, acest lucru le poate limita performanta. Mai norocoase sunt cele care nu au dioptrii foarte mari si isi pot lasa ochelarii in vestiar. Insa, pentru femeile care sunt dependente de ochelarii lor, mersul la sala devine o adevarata problema.

4. Trebuie sa iti cureti in permanenta lentilele ochelarilor

Chiar si cea mai mica picatura de fond de ten care iti ajunge de pe ten pe ochelari te va face sa vezi totul ca printr-o pacla de ceata. Trebuie sa fii mereu atenta unde ii lasi si cum pui mana pe ei, astfel incat sa iti mentii lentilele impecabile. Iar daca nu ai in permanenta la indemana o carpa moale, din bumbac, cu care sa ii stergi, te vei chinui toata ziua sa vezi clar prin ochelari.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

5. Trebuie sa ai mereu tocul de ochelari la tine

Te feresti intotdeauna de gentile micute, pentru ca stii ca nu iti va incapea niciodata in ele suportul pentru ochelari. Ai invatat deja ca nu te poti lipsi de el, asa ca tot ce iti ramane de facut este sa admiri la alte femei clutch-urile chic si plicurile stilate.

6. Nu poti incerca un machiaj deosebit

De fiecare data cand vrei sa te machiezi ca un adevarat makeup artist, trebuie sa iei in considerare cum va arata rezultatul final odata ce iti vei pune ochelarii. In plus, culoarea ramelor te poate limita la a folosi doar unele nuante, iar in final, este posibil ca machiajul tau sa fie aproape invizibil. De multe ori, femeile care poarta ochelari renunta sa se mai machieze, pentru ca stiu ca putine persoane vor observa o schimbare spectaculoasa de look.

7. Aburul este cel mai mare inamic

In zilele reci de iarna, cea mai neplacuta situatie este cand intri la caldura, iar ochelarii ti se aburesc in cateva secunde. La fel ti se intampla si cand incerci sa savurezi un ceai sau o cafea fierbinte si trebuie sa tii la indemana servetelele pentru a-ti curata ochelarii.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Primele instituții de învățământ din România cu risc seismic care vor fi reabilitate prin PNRR 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

8. Iti raman mereu urme in partea superioara a nasului

Cand porti ochelarii cateva ore pe zi, este imposibil sa nu te alegi cu acele urme inestetice acolo unde acestia se rezeama pe nas. Iar daca ti se intampla sa alegi niste rame care te strang sau nu ti se asaza perfect, te poti alege cu dureri de cap si ameteli, deoarece zona aceea din dreptul sinusurilor este foarte sensibila.

9. Stai mereu cu grija sa nu ii pierzi sau sa nu ii spargi

Pentru ca sunt atat de scumpi, cel mai rau lucru care ti se poate intampla atunci cand porti ochelari este sa ii scapi pe jos si sa ii spargi sau sa ii pierzi. De fiecare data, esti atenta sa nu ii zgarii, pentru ca niste lentile cu urme trebuie inlocuite imediat. Aceasta grija constanta de a sti mereu unde iti sunt ochelarii si de a-i proteja de orice potential pericol poate fi de-a dreptul obositoare.

10. Visezi mai mereu la operatia cu laser

Operatiile cu laser sunt extrem de costisitoare, iar riscurile trebuie cantarite cu atentie, mai ales ca pot aparea tot felul de complicatii periculoase, scrie MayoClinic. In plus, laserul nu iti ofera o solutie permanenta de corectare a vederii, iar efectul operatiei dispare in decurs de cativa ani. De aceea, este important sa te gandesti bine daca merita sa te expui riscurilor si sa cheltuiesti atat de multi bani pentru a-ti rezolva doar provizoriu problemele cu vederea.

10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag

Tu cu ce probleme te-ai confruntat cel mai des de cand porti ochelari?

Sursa foto: Shutterstock, Copyright: BestPhotoStudio


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri