8 Noiembrie 2016 publicat în Lifestyle 128 share-uri

7 citate speciale pentru fiecare zi a saptamanii! Alege citatul zilei in care te afli sau pe cel pe care il simti cel mai aproape de inima ta si lasa-l sa te inspire in cel mai bun mod cu putinta :)!

7 citate pentru 7 zile ale saptamanii

via Giphy.com

Citatul de Luni

“Curajul nu este absenta fricii, ci mai degraba hotararea ca altceva este mai important decat frica”. (Ambrose Redmoon)

Citatul de Marti

“Mama mi-a spus: <Daca esti soldat, vei deveni general. Daca esti calugar, vei deveni Papa>. Eu, in schimb, am fost pictor si am devenit Picasso”.

via GIPHY

Citatul de Miercuri

“Sunt doua zile importante in viata unei persoane – ziua in care ne nastem si ziua in care descoperim de ce.” (William Barclay)

Citatul de Joi

“Nu poti controla ceea ce se ti se intampla, insa iti poti controla atitudinea fata de ceea ce ti se intampla si astfel vei conduce schimbarea in loc sa ii permiti sa te conduca.” (Sri Ram)

Citatul de Vineri

“Daca gandesti in termen de un an, planteaza o samanta; daca gandesti in termen de 10 ani, planteaza copaci; daca gandesti in termen de 100 de ani, invata oamenii.” Confucius

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Citatul de Sambata

“Incearca sa faci un lucru pe care nu l-ai mai facut pana acum de trei ori. O data, pentru a depasi frica de a-l face. A doua oara, pentru a invata cum sa-l faci. Si a treia oara, pentru a-ti da seama daca iti place sau nu.” (Virgil Garnett Thomson)

Citatul de Duminica

“Vreau sa iau toate momentele noastre bune, sa le pun intr-un borcan si sa le scot de acolo ca pe fursecuri si sa le savurez pe fiecare dintre ele pentru totdeauna.” ( Crystal Wood)

via Giphy.com

Foto homepage: BUNDITINAY / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri